​VALİ KARAHAN, AİLESİYLE BİRLİKTE DEMOKRASİ NÖBETNDE

​VALİ KARAHAN, AİLESİYLE BİRLİKTE DEMOKRASİ NÖBETNDE

​VALİ KARAHAN, AİLESİYLE BİRLİKTE DEMOKRASİ NÖBETNDE
eynesil
1190 Okunma
0
VALİ KARAHAN, AİLESİYLE BİRLİKTE DEMOKRASİ NÖBETNDE

Milli iradeye saygı ve demokrasi nöbetinin 15 inci gecesinde Sayın Valimiz Hasan Karahan,  Atatürk Meydanında eşi ve çocuklarıyla birlikte nöbet tuttu.
 
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu silahlı teröristler tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen başarısız darbe girişimi tehlikesinin devam etmesi nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine meydanlara inerek demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımızla her gece beraber nöbet tutan Vali Karahan, darbe teşebbüsünün 15 inci gecesinde de ailesiyle beraber halkın içerisinde yerini aldı.

Atatürk Meydanında her gece farklı bir etkinlikle devam eden Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Nöbeti, 29 Temmuz akşamı da 22. ve 23.Dönem Giresun Milletvekili Ali Temür tarafından halka ücretsiz olarak ekmek içi döner dağıtılmasıyla devam etti.

Vali Karahan, vatandaşlara kendi elleriyle ekmek içi döner vererek “afiyet olsun” dedi.

Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk ile birlikte meydanda toplanan halkın arasında gezerek, demokrasi nöbeti tutan vatandaşları selamlayan Vali Karahan, başarısız darbe girişiminin ikinci haftası dolarken, meydanları biran olsun boş bırakmayan Giresun halkına, bu hassasiyetleri nedeniyle teşekkür etti.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri