VALİDEN EYNESİL'E ANİ ZİYARET

VALİDEN EYNESİL'E ANİ ZİYARET

VALİDEN EYNESİL'E ANİ ZİYARET
eynesil
G.Tarihi: 19.08.2017 13:22
2637 Okunma
1
Validen Eynesil’e ani ziyaret
Giresun’a yeni atanan Vali Harun Sarıfakıoğulları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beşikdüzü’ndeki ziyaretinin ardından Eynesil Yeşil Camiyi’de uğrama ihtimali üzerine Eynesil’e geldi.
Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt Ve Belediye Başkan vekili Kaya Kaya tarafından karşılanan
Vali Harun Sarıfakıoğulları Şehit Polis Memuru Osman Bodur’un oğlu Furkan Bodur ile de bir süre sohbet etti.
Giresun Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı ile birlikte Eynesil’e gelen Vali Sarıfakıoğulları, Cumhurbaşkanının ilçeye gelmeyeceğinin anlaşılmasının ardından kısa bir süre kaymakamlıkta kaldıktan sonra beraberindekiler ile birlikte Giresun’a hareket etti.
FURKAN BODUR’UN MUTLU GÜNÜ
Vali Harun Sarıfakıoğulları ile birlikte Özel Harekâtçı Polislerin kullandığı “Ural” zırhlı araçlardan Şehit Polis Memuru Osman Bodur’un adının verildiği aracı gören Şehit Polisin oğlu Furkan Bodur İl Emniyet Müdürü ve Jandarma Bölge Komutanı ile birlikte aracın yanında hatıra fotoğraf çektirdi.
Furkan Bodur, “Ben Ünye’de ikamet ediyorum. Bugün tesadüfen buradaydım. Zırhlı araçlardan birinde babamın adını görünce çok heyecanlandım. Babamın adını yaşatmak adına bu güzel uygulama için yetkililere çok teşekkür ederim” dedi.
Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ise,” İlimizdeki zırhlı araçlara şehitlerimizin adını verdik. Bugün buraya iki zırhlı aracımız ile geldik. Eynesilli Şehidimiz Osman Bodur’un adını verdiğimiz araç da bunlardan birisidir. Burada şehidimizin oğlu Furkan Bodur’u da görmüş olduk” dedi.Ahmet CEYLAN



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Furkan Bodur6 yıl önce
yaz tatili boyunca eynesil'de baba köyümuz ıshakli köyünde ailem ile ikamet etmekteyim, tesadüf olan eynesil'de olmam değil zırhlı ile karsilasmamizdir. saygılarımla

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri