YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEN GÜL MAZBATASINI ALDI

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEN GÜL MAZBATASINI ALDI

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEN GÜL MAZBATASINI ALDI
eynesil
G.Tarihi: 19.04.2017 19:07
2067 Okunma
0
MHP İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Abdurrahman Gül, Eynesil İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. 
Gençlerimize güveniyoruz
Yeni yönetim kurulu ile bir araya gelen Başkan Gül, yeni yönetimde tecrübeli partililerin yanı sıra gençlere de yer verildiğini belirtti. 
Gül,“Milliyetçi Hareket Partisi Eynesil İlçe Teşkilatı olarak 16 Mart 2017 Perşembe günü olağan kongremizi yaptık. İlçe yönetimine seçilmiş olan arkadaşlarımız ile birlikte 22 Mart 2017 Çarşamba günü yaptığımız ilk toplantımızda görev bölümlerini belirledik. 
Çalışmalarımıza ilçe Kaymakamımızı, İlçe Emniyet Amirimizi ve ilçe Jandarma Karakol Komutanını ziyaret ederek başladık.
Kongremizde yönetim kurulu olarak tecrübeli arkadaşlarımızın yanlarına genç kardeşlerimizi de alarak, siyasete katılımlarını sağladık. 
Eynesilli hemşerilerimden de memleket aşığı bu gençlerimize sahip çıkarak destek olmalarını ve geleceğimiz olan gençlerimizin kendi yaşayacakları ilçemize hizmetlerine fırsat vermelerini istiyorum. 
Ben, MHP İlçe Başkanı olarak hizmet yolunda tüm gençlerimize güveniyorum. Olumlu fikir ve düşüncelerine teşkilatım adına her türlü katkı ve desteği vereceğimizi belirtmek isterim. 
Bundan önceki çalışmalarımızda olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarımızda da ilçemiz adına yapılacak olan, olumlu faaliyetlere destek olup; katkı vereceğimizi, olumsuz faaliyetlere de uyarıcı fikir ve düşüncelerimizi ifade edeceğimizi Eynesil kamuoyuna bildirmek isterim. 
Bilindiği üzere önümüzde yapılacak olan bir referandum süreci vardır. Bu sürecide Ülkemizde yaşanan fiili durum ve beka sorunu yönünde değerlendirmekteyiz. Dört tarafından kuşatılmış olan Ülkemizin birlik ve beraberliği için iç siyasi tartışmaların milletimize fayda sağlamayacağını düşündük. Bizde Genel Başkanımızın dediği gibi ‘Önce Ülkem’ anlayışı ile hareket edeceğiz. 
Bu referandum sonucunda evet de çıksa, hayırda çıksa, Eynesil İlçe Teşkilatı olarak çıkacak olan iradeye saygılı olacağız. Bu nedenle tercihlerini Evet olarak kullanan da, Hayır olarak kullanan da bizim için saygı değerdir. 
Bu vesile ile yapılacak olan referandumun Eynesil’imize, Vatanımıza, Milletimize, Türk İslam Âlemine ve Tüm İnsanlığa barış ve huzur getirmesini dilerim.”dedi.
Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri