YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEN KILIÇ'TAN TARİHİ KONUŞMA

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEN KILIÇ'TAN TARİHİ KONUŞMA Giresun’un Eynesil İlçesinde faaliyet gösteren, Merkez Su Ürünleri Kooperatifinin olağan kurulu yapıldı.

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEN KILIÇ'TAN TARİHİ KONUŞMA
eynesil
G.Tarihi: 24.04.2018 19:21
1682 Okunma
0


YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEN KILIÇ'TAN TARİHİ KONUŞMA

Giresun’un Eynesil İlçesinde faaliyet gösteren, Merkez Su Ürünleri Kooperatifinin olağan kurulu yapıldı. 
14 yıldan bu yana Eynesil Merkez Su Ürünleri Kooperatifi başkanlığını yürüten Ahmet Kılıç 4 yıl süreyle yeniden başkanlığa getirildi.
Kongrede Divan Başkanlığına mevcut Başkan Ahmet Kılıç’ın yanı sıra, Ahmet Güdük tarafından da bir liste sunuldu. Eynesil Merkez Su Ürünleri Kooperatifinin 66 üyesinin 56’sı kongrede hazır bulunarak oy kullandı.
Kongredeki diğer maddelerin tamamlanmasından sonra yapılan seçim sonunda Ahmet Kılıç’ın listesi 28 oy alırken, Ahmet Güdük’ün listesi ise 27 oy aldı, 1 oy ise geçersiz sayıldı.
Ahmet Kılıç Başkanlığındaki Yönetim Kurulu listesinde Cemal Yetim, Hasan Ekiz, İlhan Yüksel ve Ahmet Güdük yer aldı. 
Yeniden Başkanlığa getirilen Ahmet Kılıç kaldıkları yerden hizmete devam edeceklerini belirterek,”Karşı liste ile seçime katılan arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bana oy verenlerde vermeyenlerde birlikte çalıştığımız balıkçı esnaf arkadaşlarımızdır. Kimseye asla kırgınlığımız yoktur. Bilakis bu seçim sonucunu biz yapılan bir ihtar olarak algılayarak çalışmalarımızı üyelerimizin isteklerini daha çok dikkate alarak devam ettireceğiz” dedi. Ahmet CEYLAN





 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri