ARAKAN’A BATTANİYE YARDIMI YAPTILAR

TİREBOLU’DAN ARAKAN’A BATTANİYE YARDIMI…

ARAKAN’A BATTANİYE YARDIMI YAPTILAR
Karadeniz
G.Tarihi: 04.02.2018 01:20
1652 Okunma
0

ARAKAN’A BATTANİYE YARDIMI YAPTILAR

Tirebolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen kampanya ile Tirebolu’dan toplanan 1970 adet kışlık battaniye AFAD kanalıyla Arakan’a gönderildi…Myanmar’da saldırıya uğrayan ve göç etmek zorunda kalan Arakanlı müslümanların yaralarını bir nebze olsun sarmak için Kızılay tarafından yurt çapında başlatılan Yardım Kampanyası’na, Tirebolu’dan da destek geldi.
Tirebolu’da Kaymakamlık nezaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa yürütülen kampanyada, okullardan ve camilerdeki vatandaşlardan toplanan 1970 adet kışlık battaniye, 29 Ocak Pazartesi günü Piri Resi Anadolu Teknik Lisesi bahçesinde AFAD İl Müdürlüğü ekiplerince TIR’a yüklenerek, Arakan’a gönderildi.
İlçe Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı ile İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Hamdi Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, Şube Müdürü Muammer Şimşek ve İlçe Müftü Vekili Şaban Kaya’nın de hazır bulunduğu yükleme töreninde TIR’lara doldurulan kışlık battaniyeler Tirebolu’dan yola çıkarıldı. Öte yandan, Arakan için Giresun’dan toplanan yaklaşık 500 adet battaniye ile Tirebolu’dan toplanan 1970 adet battaniye, 29 Ocak Pazartesi günü Arakan’daki kardeşlerimize iletilmek üzere 2 araçla yola çıktı. Tirebolu Kaymakamı Tavlı, ilçede düzenlenen kampanyada kısa sürede toplanan yaklaşık 2 bin adet battaniye için, büyük hassasiyet gösteren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü yönetici ve personellerine teşekkür etti.Mahmut BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri