BELEDİYEDEN ÖRNEK TEŞKİL EDECEK BİR HİZMET

BELEDİYEDEN ÖRNEK TEŞKİL EDECEK BİR HİZMET

BELEDİYEDEN ÖRNEK TEŞKİL EDECEK BİR HİZMET
Karadeniz
G.Tarihi: 19.09.2019 19:25
1588 Okunma
0
Bulancak Belediyesi’nden Okullarda Temizlik Seferberliği!

Bulancak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, 9 Eylül Pazartesi başlayacak, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı öncesi ilçede bulunan tüm okulların bahçeleri yıkanarak temizleniyor.

Yaz sezonu boyunca kirlenen ve fındık sezonu dolayısıyla, fındık serimi/kurutma işlemleri için kullanılan okul bahçeleri Bulancak İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından tazyikli suyla yıkanarak temizlendi. İlçe merkezinde bulunan okullar; Atatürk, Gazi, Barbaros, Yunus Emre, Züfer Mustafa Eriş Okullarının bahçe yıkama ve temizlik işlemleri tamamlanırken, tüm okullarda devam edeceği bildirildi. İhtiyaca göre yol sulama ve yıkama faaliyetlerini sürdüren Bulancak İtfaiye Ekipleri son olarak, Kızılot Mahalle yolunda yıkama, Ballıca Camiinde tıkanan ve taşan logar açılması ve cami bahçesinin yıkanması işlerini tamamlayarak Şemsettin Mahallesi ve Duttepe köylerinin depolarına da su takviyesi yaptı. Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bulancak Belediyesi olarak tüm birimlerimizle ve oluşan ihtiyaçlara göre vatandaşımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. İtfaiye Müdürlüğü ekibimiz, Pazartesi günü başlayacak eğitim-öğretim yılı öncesi ilçede bulunan tüm okul bahçe temizliklerini sürdürüyor. Özveriyle çalışan ve çaba gösteren başta birim müdürlerimiz olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, bu vesileyle yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.Gazete Bulancak

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri