BEŞİKDÜZÜ'LÜ BAŞKAN YARDIMCISI SİLAHLI SALDIRIDA ÖLDÜ

BEŞİKDÜZÜ'LÜ BAŞKAN YARDIMCISI SİLAHLI SALDIRIDA ÖLDÜ

BEŞİKDÜZÜ'LÜ BAŞKAN YARDIMCISI SİLAHLI SALDIRIDA ÖLDÜ
Karadeniz
G.Tarihi: 24.07.2016 03:55
3422 Okunma
0
Şişli Belediyesi'ne yapılan silahlı saldırı da Beşikdüzülü hemşerimiz Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Beşikdüzü'lü Cemil Candaş yaşamını kaybetti.

Şişli Belediyesi'ne yapılan silahlı saldırı da  Beşikdüzülü hemşerimiz Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş yaşamını kaybetti.
Trabzonspor ve Beşikdüzüspor taraftarı olan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın ölümü büyük bir üzüntü ile karşılandı.
   Polis düzenlediği operasyonda saldırganı gözaltına alındı. İstanbul Gayrettepe'deki Şişli Belediyesi'nde 1980 doğumlu Ş.Ş. isimli bir silahlı saldırgan içeride ateş açtı. Saldırganın silahından çıkan kurşunla Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Trabzon'un Beşikdüzü ilçesine kayıtlı Cemil Candaş ağır yaralandı. Yaralı çalışan hastaneye kaldırılan Candaş kurtarılamadı. Bunun yanında sinir krizi geçiren ve kaçışma sırasında yaralanan belediye çalışanları da hastaneye sevk edildi. Belediyenin çevresinde güvenlik önlemi alan polis, daha sonra operasyon düzenledi. Operasyon sonrası 1980 doğumlu saldırgan Ş.Ş. gözaltına alındı.
    Şişli Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada;"Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcımız Cemil Candaş, belediye binasında 15.30 sularında silahlı bir saldırıya uğramıştır. Emniyet güçleri saldırganı gözaltına almıştır. Kendisi daha önce iki kez silah ile tehdit edilmiş ve konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur Tüm personelimiz tarafından çok sevilen ve dürüstlüğü ile tüm kamu personeline örnek olan Cemil Candaş'a yapılan menfur saldırıyı lanetliyoruz" denildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri