Bir Yetime Aile Olmak....

Müftülükten Koruyucu Aile Paneli

Bir Yetime Aile Olmak....
Karadeniz
G.Tarihi: 27.08.2023 11:17
508 Okunma
0
Müftülükten Koruyucu Aile Paneli
Giresun İl Müftülüğünce, devlet korumasında bulunan çocuklara yuva bulmak, toplumsal farkındalığı artırmak ve tecrübe paylaşımını aktarmak amacıyla panel düzenlendi.  
Giresun İl Müftülüğü tarafından "30 Haziran Koruyucu Aile Günü" kapsamında " Bir Yetime Aile Olmak" paneli gerçekleştirildi.  İl Müftülüğü ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iş birliğinde, İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen panelin açış konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Fatih Sarıgül yaptı.  Sarıgül, Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde korunmaya muhtaç çocuklar konusuna dikkat çekmek, bu konudaki vicdani sorumlulukları hatırlatmak ve çocukların aile ortamında büyümelerine katkı sağlamak amacıyla yurt genelinde programlar yapıldığını ifade etti. Panelde ADRB Vaizi Şule Akın "Dinî Referanslar Bağlamında Koruyucu Ailelik", Sosyolog Nilgün Gençoğlu "Nasıl Koruyucu Aile Olunur?" başlıklı sunumlar gerçekleştirdi. Panele katılan koruyucu aile ise katılımcılarla tecrübe paylaşımında bulundu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri