Eğribel Tüneli 2021 yıl sonunda hizmete açılacak

Eğribel Tüneli 2021 yıl sonunda hizmete açılacak

Eğribel Tüneli 2021 yıl sonunda hizmete açılacak
Karadeniz
G.Tarihi: 06.01.2021 23:13
4256 Okunma
0
Eğribel Tüneli 2021 yıl sonunda hizmete açılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Giresun'un önemli ulaştırma projelerinden olan Eğribel Tüneli projesinin 2021 yılı sonunda hizmete açılacağını açıkladı.

Giresun'da yaşanan sel felaketinde Tirebolu-Doğankent karayolunun 12. kilometresinde yıkılan menfezin yerine inşa edilen Altı Şehitler Köprüsü, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla hizmete açıldı. Bakan Karaismailoğlu, açılışın ardından AK Parti Giresun İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Ülkenin önemli projeleri arasında yer alan Eğribel Tüneliyle ilgili konuşan Bakan Karaismailoğlu, “Eğribel Tünelleri de aslında ülke genelinde çok önemli projelerden bir tanesi. Amacımız 2021 yılı sonu itibariyle orayı hizmete almaktır. İnşallah o gayretle devam ediyoruz. Giresunlular, Şebinkarahisarlılar inşallah bu yolu kullanacaklar. Bu yolu kullanacaklar ülkemize hayırlı hizmetler verecek” diye konuştu.

Giresun şehir girişi projesiyle ilgili de bilgi veren Bakan Karaismailoğlu, “Kavşakla ilgili belediye başkanımızla proje çalışmalarını son olarak elden geçiriyoruz. İnşallah Giresunluların memnun olacağı ve daha çok alt geçit olarak Giresun'un siluetini bozmayacak bir şehir projesini burayla tanıştırmanın gayreti ve çabası içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri