EYİMDER den Eynesil Anadolu İ.H.L sine ziyaret

EYİMDER den Eynesil Anadolu İ.H.L sine ziyaret

EYİMDER den Eynesil Anadolu İ.H.L sine ziyaret
Karadeniz
G.Tarihi: 18.11.2017 11:25
2211 Okunma
0

EYİMDER den Eynesil Anadolu İ.H.L sine ziyaret

EYİMDER ''ÖNDER İmam hatipliler Derneği'' yönetimi ve komisyon başkanlarıyla beraber Eynesil Anadolu İmam Hatip lisesini ziyaret ettiler. Dernekten gelenleri, dernek üyesi okul müdürü Yusuf BODUR karşıladı. EYİMDER Yönetim kurulu başkanı Ramazan Öztürk okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerine hediye takdim etti.
Ramazan Öztürk: 9. sınıflar ziyaret edilerek öğrenci ve öğretmenlere ÖNDER imam Hatipliler Derneğine ait TOHUM, SADE SODA, ÖNDER BÜLTEN dergileri ve İmam hatiplerin kurucusu Celaleddin ÖKTEK hocayı anlatan kitapcık hediye edildi. Celalettin hoca analatıldı.
Ziyarette EYİMDER yön. kurl. üyesi ÖNDER öğretmen temsilcisi Yılmaz KÖSE, EYİMDER yön. kurl. üyesi ÖNDER okul aile birliği komisyon başkanı Mustafa Haluk MELİKOĞLU, EYİMDER Gençlik Komisyonu Başkanı Mesut Kahraman KİBRİTÇİ Katılıp, tanışıp hediyeler takdim ettiler.
Konuyla ilgili EYİMDER '' Eynesil ÖNDER İmam Hatipliler Derneği '' yönetim kurulu başkanı Ramazan ÖZTÜRK gençlerle beraber olmanın mutluluğunu paylaştı.  Dernek ve organlarımız hakkında gençlerimize bilgi verip faaliyetlerimizi anlattık. Öğrencilere yönelik etkinlikleri ve onların bizden ne gibi destek istedikleri hakkında bilgi aldık. Faaliyetlerimizde etkin rol almalarını istedik.Bizlerde bir zamanlar sizler gibi bu sıralardan geldik geçtik. Diye konuştu.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri