EYNESİL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNİN BAŞARISI ÜMİT VERDİ

EYNESİL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİNİN BAŞARISI ÜMİT VERDİ

EYNESİL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNİN BAŞARISI ÜMİT VERDİ
Karadeniz
G.Tarihi: 14.10.2018 19:26
2886 Okunma
0


EYNESİ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİNİN BAŞARISI ÜMİT VERDİ

İlçemiz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri bu sene üniversite sınavları olan TYT ve AYT de gösterdikleri başarılarla ilersi için büyük ümit verdi.
İmam Hatip Lisesinden 8 öğrenci  4 yıllık fakulte kazanırken  4 öğrencide 2 yıllık meslek yüksek okıllarına girmeye hak kazandı.

Konu hakkında görüştüğümüz okul müdürü Yusf BODUR,"Yeni öğretim yılında 28 öğrencimiz sınava girdi ve yukarıdaki sonuçları aldılar.Bir üst öğrenime yerleşme oranımız % 40 civarında oldu.Öğretmen ve öğrencilerimizin gayretleri sonucu kötü olmayan bir sonuyç aldık.Sözel alanda ilk yirmi binde iki öğrencimizin olmasıda bizi ayrıca umutlandırdı.Öğrencilerimiz Hacettepe gibi  İstanbul Üniversitesi gibi kaliteli üniversiteye yerleştiler.Bu sayıyı yaterli görmüyoruz.Önümüzdeki yıllarda hem sayı hemde kalite olarak daha üst seviyeyi hedefliyoruz"dedi.
Bizde Eynesil haber sitesi olarak öğrencilerimizin başarısında emeği geçen tüm öğretmenlere teşşekür eder,öğrencilerimizi kutlarız.Kaynak:www.eynesilhaber.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri