EYNESİL’E BAŞHEKİM VE UZMAN DOKTOR ATANDI

EYNESİL’E BAŞHEKİM VE UZMAN DOKTOR ATANDI

EYNESİL’E BAŞHEKİM VE UZMAN DOKTOR ATANDI
Karadeniz
G.Tarihi: 17.03.2018 02:22
4811 Okunma
2
EYNESİL’E BAŞHEKİM VE UZMAN DOKTOR ATANDI 
Eynesil İlçe Devlet Hastanesine Başhekim olarak Göreleli Dr. Ahmet Kalaycıoğlu atandı. 
Dr.Ömer Şafak’ın yerine atanan Başhekim Kalaycıoğlu1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu İstanbul’da, liseyi ise Görele Lisesinde tamamladı. 2006 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Dr. Kalaycıoğlu, 2013 yılında buradan mezun oldu. Dr. Kalaycıoğlu mezun olduktan sonra 2017 yılına kadar Görele Devlet Hastanesi Acil Servis hekimliği yaptı. 2017 yılı Eylül ayından, Şubat 2017 tarihine kadar Tirebolu İlçesinde aile hekimliği yaptıktan sonra Eynesil Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandı. 
Eynesil İlçe Devlet Hastanesine Uzman Aile Hekimi olarak atanan, aslen Çorum Osmancıklı olan Dr. Mahmut Serhan Tulay 1987 yılında Malatya’da dünyaya geldi.2012 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2017’de Ankara Numune Eğitim ve Araştırma hastanesinde Aile Hekimliği Uzmanlık eğitimden sonra ilk görev yeri olan Eynesil’e atandı. 
Eynesil Devlet Hastanesinde 1 uzman, 6 aile hekimi olmak üzer toplam 10 doktor ve 2 diş hekimi görev yapıyor. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Eynesil li 6 yıl önce
su geldi bu atandi diye ballandira ballandira anlatmaya gerek yok..kime gokden nur mu yağdı...bizim insanimizi keriz aptal yerine koymayi birakin kucuk bebeler..akp yi yalamayi da birak artik...akp dun geldi amerika dan geldiler.....amerikanin kullanalim dedikleri bunlar...is as ekmek fabrika findik cay emeklinin issizin durumu nedir esnaf ne yapiyor oldu mu kaldi mi..akp de akp al senin olsun...
BAŞKAN28286 yıl önce
eynesile başhekim-uzm.dr. gelse ne olur gelmese ne olur? çocuğumuzu götürüyoruz kullanılan aynı hava maskesini takmaya uğraşanlarmı ararsın,yeni görevlendirilmiş hızan hırtıkmı ararsın,tam bi kasap olmuş eynesil hastanesi,geçenlerde çocuğa kan ilacı almaya gittim hemşire odasında çekyatta hemşireler yatıyor,bulmuşlar yatma yerini,iftaramı yoo asla!!bilen biliyo zaten,konuşmaya gerek yok :))

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri