FECİ KAZA:1 ÖLÜ 2 YARALI

TRABZON ÇARŞIBAŞI HABER

FECİ KAZA:1 ÖLÜ 2 YARALI
Karadeniz
G.Tarihi: 18.01.2017 16:55
2553 Okunma
0
Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesinde kayınvalidesini hastaneye kavuşturmak için yola çıkan Selim Kopya yönetimindeki araç kaza yaptı. Kazada hasta olan kayınvalidesi Saniye (Keziban) Kara (57) hayatını kaybetti, sürücü Selim Kobya ve eşi Menşure Kobya yaralandı. 
Edinilen bilgilere dün akşam saatlerinde Çarşıbaşı Zeytinlik Mahallesi’nde ikamet eden Selim Kobya, Yavuz Mahallesi’nde kayınvalidesi Saniye Kara’nın hasta olduğu haberini aldı. Yanına eşi Menşure Kobya’yı da alarak Yavuz Mahallesi’ne gitti. 112’yi arayarak haber veren Kobya çifti,  hastayı biran önce hastaneye yetiştirebilmek amacıyla ambulanstan önce 29 AK 965 plakalı aracıyla hastayı alarak yola çıktı. Yavuz Mahallesi Ortamahalle mevkiinde bulunan  keskin viraja gelindiğinde savrulan araç şarampole yuvarlandı. 
Araçta bulunan ve hasta olan Saniye Kara kaza yerinde hayatını kaybetti. Araçtan yaralı olarak çıkarılan Selim Kobya Haçkalı Devlet Hastanesi’nde ve Menşure Kobya ise KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 
  
Kazada hayatını kaybeden Saniye (Keziban) Kara’nın ceseti Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak burada yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Saniye (Keziban) Kara’nın cenazesi bugün Yavuz Mahallesi Merkez Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Haber: Tuncay HACIFETTAHOĞLU 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri