FINDIK İÇİN GELİP KEŞİF YAPIYORLAR

FINDIK İÇİN GELİP KEŞİF YAPIYORLAR

FINDIK İÇİN GELİP KEŞİF YAPIYORLAR
Karadeniz
G.Tarihi: 16.06.2016 16:32
3179 Okunma
0
FINDIK İÇİN GELİP KEŞİF YAPIYORLAR
Bölgede 3 Grup Var Türk istihbarat birimleri, terör örgütünün telsiz konuşmalarından 8 teröristin Tunceli üzerinden Doğu Karadeniz Bölgesine sızdığını tespit etti.

İstihbarat birimleri, bölgeye sızan teröristlerin kimliklerini belirlemeye çalışıyor. Karadeniz yayla koridorunda terör örgütü grubunun 3’e çıktığı öğrenildi. Kontreller Arttı Ayrıca istihbarat ekipleri, bölgede özellikle fındık tarımı için işçi kılığında gelen teröristlerin, faaliyetler için silah ve yaşam malzemesi saklamak için keşiflerde bulundukları bilgisini verdi. Güvenlik güçleri, terör örgütü üyelerinin bölgelere geçiş yapacağı ihtimali üzerine kimlik kontrollerini artırdı. Yığınak Yapıyorlar! İstihbarat, teröristlerin Karadeniz yayla koridoruna yığınak yaptıklarını, belirledikleri bölgelere yaşam malzemesi taşıdıklarını tespit etti. Teröristler Keşif Yapıyor! Türk istihbaratı, terör örgütü üyelerinin birçok noktada keşif faaliyetlerinde bulunduklarını, özellikle Karadeniz’e fındık tarımı için işçi kılığıyla gelen teröristlerin saklanmak, terör faaliyetleri yürütmek, silah ve yaşam malzemesi saklamak için keşif faaliyetlerinde bulunduklarını tespit etti. Güvenlik güçlerimiz, geçit noktalarında terör örgütü üyelerinin bölgelere geçiş yapacağı ihtimali üzerine kimlik kontrolleri sürdürüyor. Bölgemizde güvenlik güçlerimiz terör örgütüne karşı yoğun faaliyet sürdürüyorlar.
Hakan ŞENER TAKA




 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri