Giresunlu Öğrenciler Türkiye Şampiyonu

Giresunlu Öğrenciler Türkiye Şampiyonu

Giresunlu Öğrenciler Türkiye Şampiyonu
Karadeniz
G.Tarihi: 26.03.2018 14:38
1427 Okunma
0
Giresunlu Öğrenciler Türkiye Şampiyonu
Giresun-Piraziz İsmail Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 14 ilden 39 lise takımının katıldığı 2018 First Robotics Competition İstanbul Regional'da Türkiye Şampiyonu olarak Amerika’da yapılacak finallere gitme hakkı kazandı.
10-12 Mart tarihlerinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda gerçekleşen 2018 First Robotics Competition İstanbul Regional'a Samsun, Adana, Kars, Niğde, Çorum ve Giresun'un da dahil olduğu 14 farklı ilden 39 lise takımı 6 haftada yaptıkları robotlarıyla yer aldı.
Robot performansının yanı sıra teknik birikimleri ve topluma kazandırdıkları değerler ile ölçümlenen takımlar bu kriterler çerçevesinde ödüllendirildi.
Konuyla ilgili olarak Piraziz ve Köyleri Kültür Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Güneş“Piraziz İsmail Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Pirazizli hemşerimiz Enver Yücel’in desteği ile Uluslararası Fırst Robotıcs 2018 Yarışması İstanbul Finallerinde Türkiye Şampiyonu olarak ABD'de yapılacak dünya finallerine katılmaya hak kazanmaları bizleri haklı olarak gururlandırmıştır. Öğrencilerimizin hepsi Giresun ve İlçelerinden olup, okulumuzda yatılı okumaktadır. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Yolları daima açık olsun” dedi. 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri