GÖZ YAŞLARI SEL OLDU AKTI

GÖZ YAŞLARI SEL OLDU AKTI

GÖZ YAŞLARI SEL OLDU AKTI
Karadeniz
G.Tarihi: 06.06.2016 05:13
4508 Okunma
0

03 Haziran 2016 Cuma günü akşamı saat 21.00 sıralarında Beşikdüzü Şalpazarı karayolu 7. km. sinde (Yeşilköy altı) dayısı İslam Güdü’nün oğlu Doğan Güdü ile her ikisi de ayrı motosikletlerde seyir halinde iken çarpışmaları sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak genç yaşta hayata veda eden Beşikdüzü İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nden İrfan Güdü’nün oğlu Koray Güdü, 05.06.2016 Pazar günü öğle namazını müteakip Şahmelik Mahallesi Köprübaşı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeşilköy Mahallesi Kuru Çeşme mevkiindeki aile kabristanlığında dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.
Yaklaşık beş yıl önce yakalandığı kanser hastalığı ile mücadelesinde başarılı bir şekilde hastalığı atlatan 16 yaşındaki Koray Güdü‘nün motor kazasında yaşamını yitirmesi ailesini ve sevenlerini tarifsiz üzüntüye gark ketti.
Cenazeye Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahittin Kerim İkibaş, bazı daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri, ilçe esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan vefat eden Koray Güdü‘nün dayısının oğlu Doğan Güdü’nün ise Trabzon Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde beyin kanaması teşhisi ile ameliyata alındığı ve ameliyat sonrası hastanenin yoğun bakım ünitesinde uyutulduğu bildirildi.
Beşikdüzü Ahmet Gün Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencisi Koray Güdü kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Yaralı kardeşimize de Mevlâ’dan acil şifalar niyaz ediyoruz.
Kaynak: dogruhaber 61
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri