HAMSİ BALIK FESTİVALİ'NDE 20 TON HAMSİ İKRAM EDİLDİ

Hamsi Balık Festivali'nde 20 Ton Hamsi İkram

HAMSİ BALIK FESTİVALİ'NDE 20 TON HAMSİ İKRAM EDİLDİ
Karadeniz
G.Tarihi: 18.03.2017 22:45
2389 Okunma
0
Esenyurt ’ta düzenlenen  Hamsi Balık Festivali’nde vatandaşlara 20 ton hamsi balık ikram edildi. Hamsi ve balığın tadına bakmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluştururken Karadeniz müzikleri festivale renk kattı.
Esenyurt Belediyesi ve Karadenizli İl, İlçe, Köy ve Federasyonların birlikte organize ettiği hamsi balık Festivali renkli görüntüler oluşturdu. Festivale İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Hasan Turan, Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. 20 ton hamsi balık ikramının yapıldığı festivalde soğuk hava ve yağmura aldırış etmeyen vatandaşlar E5 Yürüyüş Yolu Parkı Meydanı’nında uzun kuyruklar oluşturdu. Dev kazanlarda ve ızgaralarda pişirilen hamsi balığın tadına bakmak isteyen vatandaşlar dakikalarca balıkların pişmesini bekledi. Kurulan standın başına geçen Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu vatandaşlara hamsi ikramında bulundu.
Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan festival programı Mehteran Takımının marşları ve  protokol konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşması yapan Giresunlular Dernek Başkanı ve Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada sözü milletvekillerine bıraktı. Eski Samsun Milletvekili Ahmet Yeniay yaptığı konuşmasında Edirne’den Kars’a birlik ve beraberlik mesajları verdi. İstanbul 1’nci bölge Milletvekili Adayı Hasan Turan söz alarak Esenyurt ‘ta böyle bir festival ile Türkiye’nin her bölgeden vatandaşı bir arada olduğunu gösterdiğini belirtti.
Programa katılan 3’ncü Bölge Milletvekili Halis Dalkılıç söz aldı. Dalkılıç, Esenyurt Belediyesi ve Karadeniz derneklerini böyle bir festivalden dolayı tebrik ederek, 1 Kasım seçimlerinde milletin iradesi ile yeniden Türkiye’nin yükselişinin kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.
Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu 'ndan Birlik Beraberlik Çağrısı
Festivallerin birlik beraberlik duygularını güçlendirdiğine vurgu yapan Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, bu festival ile Türkiye’de kardeşlik olgusunun devam ettiğini söyledi. Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu “Duamız şudur ki Biz birlik ve beraberlik içinde yaşayalım. Bu ülkeyi parçalamak kan gölüne çevirmekle uğraşanlara yol vermeyelim. Biz kardeşliği yaşatalım. Biz namerde muhtaç olmadan inatlaşmadan, içinde kardeşlik olan güzel bir Türkiye de yaşayalım. Bayrağımızın altınla onunla gurur duyarak istikrar diyelim, istikbal diyelim. Büyük Türkiye, kalkınmış Türkiye diyelim içinde kardeşliklerin oluştuğu Türkiye diyelim. Sevdalıkların oluştuğu Türkiye diyelim gençlerimizi kurtaralım. Evlerinden alıp götürülen, öldürülen askerlerimizi polisimizi kurtaralım. Bugünkü katılımın çok anlamlı buluyorum. Burada tüm Türkiye var, tüm derneklerimize ve vatandaşlarımıza iyi ki varsınız sefalar getirdiniz diyorum.” diye konuştu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri