HİÇBİR MAZERET ÜRETMEDEN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

HİÇBİR MAZERET ÜRETMEDEN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

HİÇBİR MAZERET ÜRETMEDEN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
Karadeniz
G.Tarihi: 06.12.2018 22:25
2959 Okunma
0


HİÇBİR MAZERET ÜRETMEDEN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

‘Hiçbir mazeret üretmeden gece gündüzçalışacağız’ diyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eynesil Belediye Başkan AdayıAhmet Latif Karadeniz, İstanbul’da hemşerileri ile bir araya gelerek destek istedi.
İstanbul’da Gaziosmanpaşa’da CHP Eynesil İlçe Başkanı Erhan Cebeci ile beraber Köseli Mahallesi Eğitim ve Kültür Derneği’nde hemşerileri ile bir araya gelen CHP Eynesil Belediye Başkan Adayı Ahmet Latif Karadeniz” Daha iyi yaşanabilir Eynesil için “Eynesille Gönül Bağımız Var” diyerek 31 Mart 2019tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimleri için zorlu bir yola çıktık. Bu zorlu yolu siz hemşerilerimizin desteği ile aşacağız” dedi.
“EYNESİL’İN BOŞA HARCANACAK PARASI YOK”
Onurlu bir yolculuğa çıktıklarını ve tek amaçlarının Eynesil halkına hizmet etmekolduğunu ifade eden Karadeniz “Biz onurlu bir yolculuğa çıktık. Bu yolculukta rotamız Eynesil’imize ve Eynesil halkımıza hizmet etmektir. Biz hepimiz birlik olursak güçlü, sorunsuz bir ilçe yaratacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.Bizim projelerimiz hazır. Sokak sokak, kapı kapı dolaşıp tüm vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyen biri olarak söz veriyorum ki, Eynesil’de tüm yatırımlar insanımız için olacak ve her kuruşun hakkını savunacağız. Eynesil’imizin ne boşa harcanacak parası vardır ne de boşa kaybedecek zamanı. Eynesil sevdasıyla yanıp tutuşan ve işinin ehli kadrolar oluşturarak Eynesilimize hizmet edeceğiz” dedi.
Sözlerini şöyle noktalayan CHP Eynesil Belediye Başkan Adayı Ahmet Latif Karadeniz” Bu akşam buraya gelerek bizlere destek veren tüm Eynesilli ve Köseli Mahallesi Eğitim ve Kültür Derneği üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.





 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri