MİLLETVEKİLİ NECATİ TIĞLI'DAN DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

MİLLETVEKİLİ TIĞLI'DAN DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

MİLLETVEKİLİ NECATİ TIĞLI'DAN DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI
Karadeniz
G.Tarihi: 09.07.2019 15:42
1297 Okunma
0
MİLLETVEKİLİ TIĞLI'DAN DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI
CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramınınedeniyle yayımladığı mesajında,Türkiye’de kurtuluş mücadelesinin ardından kapitülasyonların kaldırıldığını, denizlerde ve limanlarda yabancı gemilere ayrıcalığa son verilerek 1 Temmuz 1926’da da kabotaj hakkının Türk gemilerine verildiğini hatırlatarak,”Kabotaj bayramı ülkemizin büyük bir parçası olan denizlerimizdeki bağımsızlığımızın simgesidir” dedi.
CHP’li Tığlı, mesajında şunları paylaştı;
“Kabotaj bayramı, ulusal kurtuluş ve bağımsızlık savaşımızın denizdeki zaferidir.Türk denizcisinin en büyük bayramıdır. Kabotaj Kanunu ile vatandaşlarımız kendi deniz ve limanlarımızda yük ve yolcu taşıma hakkını elde etmiş, böylelikle Kabotaj Kanunu denizciliğimizin gelişip büyümesinde önemli rol oynamıştır.Giresun’umuz bir deniz şehridir ve halkımızın denize olan ilgisi, bağı ve sevgisi
büyüktür. Ancak uygulanan yanlış politikalarla limanımız işlerliğini kaybetmiş ve amacı dışında kullanılmaktadır. Akp iktidarının, bu konuda, Giresun’umuzun gelişimine katkı sağlayacak adımlar atmasını bekliyoruz.Bu özel günde başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, tüm silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi minnetle anıyor, köklü geleneği ve büyük birtarihi geçmişi olan Türk denizciliğinin gelişiminde emeği geçenlere ve tüm denizcilerimize en içten selamlarımı iletiyor, bütün vatandaşlarımızın ve denizcilerimizin kAbotaj bayramını kutluyorum"
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri