Parkinson Hastası Kayıp Vatandaşı AFAD Ekipleri Buldu

Parkinson Hastası Kayıp Vatandaşı AFAD Ekipleri Buldu

Parkinson Hastası Kayıp Vatandaşı AFAD Ekipleri Buldu
Karadeniz
1686 Okunma
0
Hakkında kayıp ihbarı yapılan, Ordu Perşembe ilçesine bağlı Kovanlı mahallesinde yaşayan 83 yaşındaki Parkinson hastası Abdulkerim Dede’yi AFAD ekibi buldu.
Parkinson hastası Abdulkerim Dede’nin, AFAD ekibi tarafından bulunmasıyla ilgili bir açıklama yapan İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Işık, “1 Haziran günü gece geç saatlerde, 156 Jandarma ihbar hattından, Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezimize yapılan ihbarda, Perşembe ilçemize bağlı Kovanlı mahallesinde yaşayan 83 yaşında olan ve Parkinson hastalığı bulunan bir şahsın kayıt olduğu bildirildi. Yapılan kayıp bildirimi üzerine AFAD ekiplerimiz, Jandarma ile birlikte kayıp vatandaşımızı ara çalışmalarına katıldı. Hakkında kayıp bildirimi yapılan Abdulkerim Dede, aynı gece saat 02.10 sularında evinden yaklaşık 150 metre uzaklıktaki bir ormanlık alanda bulundu. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan 83 yaşındaki Abdulkerim Dede, daha sonra hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı “dedi. 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri