SABIKALI HIRSIZ POLİSTEN KAÇAMADI

GİRESUN,SABIKALI HIRSIZ POLİSTEN KAÇAMADI

SABIKALI HIRSIZ POLİSTEN KAÇAMADI
Karadeniz
G.Tarihi: 21.12.2016 09:03
2391 Okunma
0
 Giresun Bulancak'ta 4 ayrı işyerinden hırsızlık yapan şahıs yakalandı.
Giresun Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;
Giresun Bulancak ilçe merkezinde 14-15/12/2016 günü 4 ayrı işyerinden 2 adet LCD Tv, 1 Adet Laptop bilgisayar ve toplam 350 TL madeni paranın çalınması olayı ile ilgili olarak;
Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu kamera incelemeleri ve titiz çalışmaları neticesinde, hırsızlık şüphelisinin eşgal bilgileri tespit edilmiş, eşgal üzerine yapılan çalışmalarda 15/12/2016 günü saat 02:50 sıralarında ilçe merkezinde eşgale uygun şüpheli hareketlerde bulunan şahıs durdurulmuş, yapılan kimlik kontrolünde kimliğinin olmadığından gerekli inceleme yapılmak üzere gözaltına alınmıştır.
 Yapılan araştırmada şahsın hırsızlık olaylarını gerçekleştiren  A.Y. olduğu, ayrca GBT sorgulamasında 2 ayrı hırsızlık kaydının bulunduğu ve aranmadığı anlaşılmıştır.
Konu ile ilgi Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcısına bilgi verilmiş,  alınan karara istinaden şüphelinin ikametinde yapılan aramada işyerinden çalınmış olan 1 Adet LCD Tv ele geçirilmiştir. Ayrıca şüphelinin çalıntı Laptop bilgisayarı il merkezinde bir işyerine sattığı anlaşılmış, çalıntı suç eşyasını satın almaktan da işyeri sahibine de  adli işlem yapılmıştır.  
Şüpheli A.Y., işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamca tutuklanarak Cezaevine konulmuştur.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri