ŞEHİDİMİZ BUGÜN SON YOLCULUĞA UĞURLANACAK

ŞEHİDİMİZ BUGÜN SON YOLCULUĞA UĞURLANACAK

ŞEHİDİMİZ BUGÜN SON YOLCULUĞA UĞURLANACAK
Karadeniz
G.Tarihi: 23.11.2017 02:39
2057 Okunma
0


ŞEHİDİMİZ BUGÜN SON YOLCULUĞA UĞURLANACAK
Hakkari'de bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada 16-11-2017 günü dün şehit olan Ordu’nun Gölköy ilçesi nüfusuna kayıtlı Sözleşmeli Piyade Er Sefa Kabakkaya’nın ailesine acı haber yetkililer tarafından verildi.


Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi’nde yaşayan şehidimizin baba Birol ve anne Nurcan Kabakkaya’ya acı haberi Vali Yardımcısı Ahmet Arık ve beraberindekiler tarafından verilirken, aile fenalık geçirdi.

Çamaş ziyareti sırasında şehit haberi alan Vali Seddar Yavuz, Vali Seddar Yavuz, ilçe programını yarıda keserek, eşi Selda Yavuz ile birlikte şehit Piyade Er Sefa Kabakkaya’nın babası Birol ve annesi Nurcan Kabakkaya’ya başsağlığı dileğinde bulundu.

“Acımız büyük” diyen Vali Seddar Yavuz, “Maalesef Hakkâri bölgesinde bir kardeşimizi kaybettik. Dolayısıyla da biran önce il merkezine gidip şehidimizin ailesiyle ilgilenmek durumundayız. Acımız büyük. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu vatan, bu bayrak, bu din için toprağa düşmüş bütün şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Bu vatan için fedakârlıkta bulunan kim varsa hepsine saygı ve hürmetimiz sonsuz. Keşke bunlar hiç olmasa ama bu topraklarda yaşamanın başka bir çaresi de yok. Üzüntümüz büyük” diye konuştu.

ŞEHİDİN CENAZESİ ALTINORDU’DA

Öte yandan Şehit Kabakkaya'nın naaşı bu gece askeri uçakla Ordu-Giresun Havalimanına getirildi. Şehit Kabakkaya, bugün Altınordu ilçesindeki Ulu Cami'de  Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eskipazar'da bulunan Garnizon Şehitliğinde toprağa verilecek.







NUR İÇİNDE YAT ŞEHİDİM.
kaynak:orducu.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri