Toprağın Çocuklarından Fidan Bağışı Kampanyası

Anneler Gününde Toprağın Çocuklarından Fidan Bağışı Kampanyası

Toprağın Çocuklarından Fidan Bağışı Kampanyası
Karadeniz
G.Tarihi: 23.05.2021 08:34
862 Okunma
0
Anneler Gününde Toprağın Çocuklarından Fidan Bağışı Kampanyası

GİRESUN-Şebinkarahisar’da Toprağın Çocukları Derneği (TOÇDER) ilk kurulduğu günden itibaren Şebinkarahisar’ın her köşesine bir fidan dikebilmek için organizasyonlarına devam ediyor.

Toprağın Çocukları, İlk etapta 300 Ihlamur fidanını üniversite yerleşkesinde toprakla buluşturdu. Çay mevkiinde Kaymakamlık ceviz bahçesine 300 adet ceviz fidanı dikilmesini, fidanları damlama sulama sistemiyle buluşturup kayıpsız bir şekilde büyümeleri sağlanmış. 1200 mavi servi fidanını yine Şebinkarahisar’a getirerek, Şebinkarahisar mezarlığı, çeşitli bölgelere ve yol kenarlarına dikmişler. Kısa zaman içerisinde Şebinkarahisar’ın daha yeşil olması için çalışmalarına hız kesmeden devam eden dernek yöneticileri yeni bir organizasyon yapıp fidan dikmeye devam diyorlar.

Tüm organizasyonlarını, Şebinkarahisar Mülki idare amiri, yerel yöneticileri ve şehrin fedakar halkıyla birlikte yapan Dernek Başkanı Gül Turhan, Anneler günü münasebetiyle yaptıkları yeni organizasyon için çağrıda bulunarak şöyle diyor.

Merhaba Kıymetli Toprağın Çocukları,

Bugün anneler günü...

Bizi dünyaya getiren,(veya kalbinde büyüten) gecesini gündüzüne katan, binbir cefa ile bugünlere getiren, çok kıymetli annelerimizin özel günü.. Onların hakkını bir güne sığdırmak asla mümkün değil tabii..

Başta şehit annelerimiz olmak üzere gruptaki annelerin ve derneğimize üye olan bütün annelerin, anneler gününü tebrik eder, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.Vefat eden annelerimize Allah 'dan rahmet diliyoruz.

Bizler kendi annelerimiz ve annemiz kadar kıymetlilerimiz için derneğimize fidan bağışı yaptık. Sizler de annelerinizin, kıymetlilerinizin adını sonsuza kadar yaşatacak, merhametini, sevgisini, şefkatini gökyüzüne yazacak fidanlarınız olsun isterseniz hesap numaramızı ekte paylaşıyoruz.

Sevgiler, saygılar.



Kaynak:https://www.sebingundem.com/haber/anneler-gununde-topragin-cocuklarindan-fidan-bagisi-kampanyasi-3730.html
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri