YOLUMUZ SEVGİ YOLU, İŞİMİZ MERHAMET OLSUN

YOLUMUZ SEVGİ YOLU, İŞİMİZ MERHAMET OLSUN

YOLUMUZ SEVGİ YOLU, İŞİMİZ MERHAMET OLSUN
Karadeniz
G.Tarihi: 14.02.2022 14:25
1016 Okunma
0
YOLUMUZ SEVGİ YOLU, İŞİMİZ MERHAMET OLSUN
GİRESUN-İl Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yarıyıl tatili nedeni ile çeşitli okullarda okuyan kız-erkek öğrencilerimize yönelik ayrı ayrı mekânlarda kamp düzenlendi
.
Dört gün boyunca İl Müftülüğümüz misafirhanelerinde ağırlanan gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif pek çok alanda gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan kamplarımızda konuşan İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; “Sevgili Gençler! Hoş geldiniz. Sizlerle beraber olmaktan, sizleri misafir etmekten duyduğum memnuniyeti ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. Hepinizi Rabbimin selamı ile selamlıyorum. Esselamu Aleyküm. 
Kardeşlerim! Müftülük olarak; ortaokul, lise ve üniversite gençliği hatta çalışan gençlerimize yönelik yürüttüğümüz eğitim odaklı pek çok faaliyetlerimiz var. Her geçen gün aziz milletimizin takdirine mazhar olacak şekilde hizmetlerimizle emin adımlarla daha güzele doğru yürüyoruz hamd olsun.
Günden güne artan çalışmalarımız İlçelerimizde de hamd olsun göz dolduruyor. 300 Ortaokulda, 300 lisede, 50 fakültede, 1700 kapasiteli KYK öğrenci yurtlarındaki gençlerimize İl/İlçelerimizde görevli gönüllü kardeşlerimizle değerler eğitimden ahlak eğitimine, kültür/sanat etkinliklerinden  spora birçok alanda gerçekleştirdiğimiz 1000 faaliyet ile takriben 5000 bin gencimize hizmet ediyoruz hamd olsun. 
İstiyorum ki bu hizmetlerimizden mevsimsel değil her daim istifade edin. Birbirimize daha yakın olalım. Yolumuz sevgi yolu olsun. İşimiz merhamet olsun. Sarın üşüyen kardeşlerinizi. Kucaklayın anne babalarınızı. Sayın, sevin kardeşlerinizi. Kişilik ve kimlik sahibi olun. Her şeyden önce ‘güvenilir’ bir insan olun. Zira güvenilirlik sahip olabileceğiniz en önemli özelliktir. Rabbimize ve verdiklerine şükür edin. Şükrettiğinizde şükrettikleriniz çoğalır. Şikâyet ettiğinizde ise şikâyetleriniz çoğalır.
Bu güzel çalışmalarımızda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen yeşil Giresun’umuzun değerli yardımsever gönül insanlarına, zaman harcayan, koşan koşturan muhabbet fedaileri kıymetli mesai arkadaşlarımın her birine candan teşekkür ediyorum. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bize itimat ederek canparelerini bizlere emanet eden değerli ana babalarınıza çok ama çok teşekkür ediyorum. Bir başka günde, bir başka programda buluşmak duası ile kalın sağlıcakla.” Dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri