YOLUNU KESTİĞİ KADINI TÜFEKLE VURUP İNTİHAR ETTİ

YOLUNU KESTİĞİ KADINI TÜFEKLE VURUP İNTİHAR ETTİ

YOLUNU KESTİĞİ KADINI TÜFEKLE VURUP İNTİHAR ETTİ
Karadeniz
G.Tarihi: 30.08.2021 17:42
1065 Okunma
0
YOLUNU KESTİĞİ KADINI TÜFEKLE VURUP İNTİHAR ETTİ

Giresun Şebinkarahisar'da bilinmeyen bir nedenle yolunu kestiği aracın içindeki kadını vuran 62 yaşındaki Şevket Karaman, daha sonra intihar etti.

Edinilen bilgilere göre olay Kınık Köyü ile Ekecek Köyü yolu üzerinde meydana geldi. 26 Ağustos Perşembe günü akşam saatlerinde S. A.  (49) ve eşi L. A. (75) isimli şahıslar 34 SFC 35 plakalı araç ile seyir halindeyken Şevket Karaman (62) isimli şahıs tarafından yolu kesildi.  Yivsiz av tüfeği ile S.A'ya bilinmeyen nedenle ateş  ederek yarayan şüpheli Şevket Karaman, olay yerinden özel aracıyla Karacaören Köyü istikametine kaçtıktan sonra aynı silahla kendisine ateş ederek intihar etti. Yaralanan S. A. Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Meydana gelen olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yolunu kestiği kadını pompalı tüfekle vurup intihar etti
Şebinkarahisar ilçesinde durdurduğu dolmuşun içerisindeki kadını pompalı tüfekle vuran kişi daha sonra aynı tüfekle intihar etti.
Şebinkarahisar ilçe merkezinden Kınık Köyü'ne giden dolmuşu elindeki pompalı tüfekle yolunu keserek durduran Şevket Karaman (60), yolcuları indirdikten sonra araçta bulunan Semiha A'yı vurarak yaraladı.
 
ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE VURDU

Şevket Karaman'ın pompalı tüfekle 4 fişek attığı Semiha A. sol göğsünden bir fişekle yaralandı. Aynı araçta bulunan 2 çocuğunun gözleri önünde vurularak yaralanan Semiha A. Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KENDİNİ BAŞINDAN VURARAK İNTİHAR ETTİ

Olay yerinden özel aracıyla kaçan Şüpheli Şevket Karaman ise Karacaören Köyü'ndeki evinin bahçesinde aynı pompalı tüfekle başından vurarak intihar etti. Olayla ilgili ise soruşturma başlatıldı.

Kaynak:http://www.yenisebinkarahisar.net
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri