Vali Sarıfakıoğulları, maske üretim çalışmalarını inceledi

Vali Sarıfakıoğulları, Halk Eğitim Merkezi’nde Maske Üretimini İnceledi

Vali Sarıfakıoğulları, maske üretim çalışmalarını inceledi
son-dakika-haberleri
G.Tarihi: 02.05.2020 13:47
2720 Okunma
0
Vali Sarıfakıoğulları, Halk Eğitim Merkezi’nde Maske Üretimini İnceledi

Valimiz Harun Sarıfakıoğulları maske üretimine başlayan Giresun  İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Halk Eğitimi Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadeleye destek vermek amacıyla 27 Nisan 2020 Pazartesi Halk Eğitimi Merkezince yapılan maske üretim çalışmalarını yerinde gözlemleyen Vali Sarıfakığulları, Giresun Halk Eğitimi Merkezinde kurulumu yapılarak maske üretiminin el değmeden, hızlı ve yüksek kapasitede yapılmasını sağlayan “Otomatik Kesim ve Pile Makinesi”  hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Kurulan makinenin günlük 10.000 maske sayısıyla üretimine başladığını belirten yetkililer ihtiyaca bağlı olarak üretim kapasitesinin daha da artırılabileceğini ifade etti.

Sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek gerçekleşen ziyarette maske üretim çalışmalarına emek ve katkıda bulunanlara da teşekkür eden Vali Sarıfakıoğulları, salgınla mücadeleye, koruyucu ekipman üreterek destek veren Giresun Halk Eğitimi Merkezi yönetici, öğretmen ve usta öğreticilerine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Giresun Halk Eğitimi Merkezi yönetici, öğretmen ve usta öğreticileri de hazır bulundu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri