Ahmet Çakar: Trabzonspor'un temiz golü verilmedi!

Ahmet Çakar: Trabzonspor'un temiz golü verilmedi!

Ahmet Çakar: Trabzonspor'un temiz golü verilmedi!
Trabzon
G.Tarihi: 11.03.2020 06:59
2834 Okunma
1
Ahmet Çakar: Trabzonspor'un temiz golü verilmedi!

Eski Hakem ve Spor yorumcusu Ahmet Çakar Trabzonspor'un tertemiz golünün verilmediğini söyledi.

Süper Lig'in 25. haftasında şampiyonluğun en büyük adaylarından Trabzonspor, deplasmanda Gaziantep FK'nın konuğu oldu. Zirve yarışında kritik öneme sahip mücadele 1-1 sona erdi ve bordo-mavililer hayati 2 puan kaybetmiş oldu. Maçın son dakikasında ise uzun süre konuşulacak bir olay yaşandı. Trabzonspor Nwakaeme ile 90+3. dakikada golü buldu. Hakem Halis Özkahya santrayı gösterdi ve Trabzonspor 2-1 öne geçti. Ancak VAR pozisyonu incelemesi için Özkahya'yı uyardı. Bunun üzerine karşılaşmanın hakemi golden önce Abdülkadir Ömür'ün faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti. Ahmet Çakar, karşılaşmanın ardından pozisyonu yorumlarken 'gol temiz' yorumunda bulundu.

Ligde bir maç eksiği bulunan Trabzonspor, deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 90+3. dakikasında Nwakaeme'nin attığı gol, VAR kararı sonrasında iptal edildi.

Mücadelenin hakemi Halis Özkahya önce gol noktasını gösterdi ancak VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyon başlangıcında Abdülkadir Ömür'ün rakibine faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.

Mücadele sonrasında açıklamalarda bulunan FIFA kokartlı eski hakem Ahmet Çakar, gol kararının verilmesi gerektiğini ifade ederken, "Trabzonspor'un bal gibi golü güme gitti. Topa ilk temas Abdülkadir'den" dedi. Çakar ayrıca, "Sakın bir daha Trabzonspor kollanıyor demesinler. Son dakikadaki gol temiz. Topa ilk dokunan Abdülkadir. Sonrasında ayaklar çarpışıyor. Faul yok" ifadelerini kullandı.haber61.net
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri