Ak Parti İl Başkanlığı'nda Devir Teslim Töreni Yapıldı

Ak Parti İl Başkanlığı'nda Devir Teslim Töreni Yapıldı Ak parti il başkanlığında devir teslim töreni yapıldı. Törenle birlikte yeni başkan Sezgin Mumcu oldu.

Ak Parti İl Başkanlığı'nda Devir Teslim Töreni Yapıldı
Trabzon
G.Tarihi: 30.01.2021 11:29
2887 Okunma
0
Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı devir teslim töreni yapıldı. Yapılan törende yeni başkan Sezgin Mumcu ve eski başkan Haydar Revi konuşma yaptı. Doktor Sezgin Mumcu yeni başkan olurken, eski başkan Haydar Revi Ak Parti Karadeniz Bölgesi il koordinatörü olarak görevlendirildi.

Ak Parti il başkanlığı görevine atanan Sezgin Mumcu "İl başkanlığı görevini bana layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere değerli başkanımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımızza teşşekür ederim. Aynı zamanda 6 yıldır bu görevi başarıyla yapan Haydar Revi'ye de teşekkür ediyorum." dedi. Ak Partinin mazlumun gür sesi olduğunu belirten Mumcu sözlerine şu ifadelerle devam etti; "Önce kendi kadrolarımızı ardından tüm üyelerimizi ve tüm toplumu kucaklayarak bir parti faaliyeti ortaya koyacağız." şeklinde konuştu. Yeni Ak Parti İl Başkanı olan Sezgin Mumcu açıklamasının sonunda "Hassasiyetlerin ve hedeflerin farkında olarak bu kutlu görevi devralmış bulunmaktayız." diye konuştu.

"Destek açıklamalarında Bulunan Herkese Teşekkür Ederim"

Ak Parti Karadeniz Bölgesi il koordinatörlüğüne atanan Haydar Revi "Bu göreve Sayın Cumurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından atandım. Destek açıklamalarında bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bugün birlikte görev yaptığımız, kıymetli kardeşim İl başkan yardımcım Sezgin Mumcu'ya görevimi devrediyorum. Üzerine büyük bir sorumluluk aldı. Allah kolaylıklar nasip etsin." diye konuştu. 6 yılı geride bıraktığını ifade eden Revi; " Bu süre zarfında çok önemli başarılara imza attık. Ülkemiz adına çok zorlu süreçlerden geçtik. Bugüne kadar ne yaptıysam milletimize hizmet etmek için yaptım, bundan sonra da aynı hassasiyetle devam edeceğim." dedi.





 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri