Akçaabat Samet Uslu İHL Proje Okulu Oldu

Akçaabat Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2020-2021 eğitim-öğretim yılına Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulu olarak başlayacak. Kaynak: Samet Uslu İHL Proje Okulu Oldu

Akçaabat Samet Uslu İHL Proje Okulu Oldu
Trabzon
G.Tarihi: 01.05.2020 23:59
3370 Okunma
0
Akçaabat Samet Uslu İHL Proje Okulu Oldu

Akçaabat Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2020-2021 eğitim-öğretim yılına Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulu olarak başlayacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Akçaabat Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fatma Babul yaptığı açıklamada “ Açıldığı günden itibaren  anaokulu, imam hatip ortaokul, imam hatip lisesi olarak eğitime devam eden Akçaabat Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, imam hatip programı, fen ve sosyal bilimler program okulu ve hafızlık proje okulu unvanlarını almıştır.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından proje okulu olarak seçilen okulumuza 2020-2021 eğitim-öğretim yılından itibaren sınavla öğrenci alınacaktır.  Ayrıca 4.sınıftan 5.sınıfa geçen hafızlık yapmak isteyen kız öğrencilere örgün eğitimle birlikte hafızlık proje de okulumuzda başlayacak. Bunun yanında 5.sınıfa sınavla sınırlı sayıda dil ağırlıklı akademik sınıflar açılacaktır. Böylece okulumuz sınavla öğrenci alan okullar arasına girdi. Okulumuz sadece ilçeden değil, ilimiz ve bölgemizden de öğrenci alacağı için LGS’ye hazırlanan öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz. Kontenjanımız 40 öğrenci ile sınırlı olacaktır” dedi. Burak KOÇ -TAKA

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri