Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy Trabzon'da

Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy Trabzon'da

Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy Trabzon'da
Trabzon
G.Tarihi: 13.03.2019 06:36
993 Okunma
0


Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy Trabzon'da


 Bir dizi programlar gerçekleştirmek üzere ilimize gelen Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy Trabzon Valiliğini ziyaret etti.
 
Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Ersoy daha sonra  kültür ve turizm alanında Trabzon’da yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında Vali İsmail Ustaoğlu bir süre görüştü.
 
Valilik ziyaretinin ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy turizm sektör temsilcileriyle toplantıda bir araya geldi.
 
Bir otelde gerçekleştirilen toplantıya Trabzon Valisi İsmail Ustaoğu, Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Muhammet Balta, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu da katıldı.
 
Daha sonra Bakan Ersoy restorasyon çalışmaları süren ve Mayıs ayında birinci kısmı ziyarete açılacak olan Sümela Manastır’ında incelemelerde bulundu.
 
Çalışmalar hakkında ilgililerden  bilgi alan Bakan Ersoy, Sümela Manastırı’nın ilk etabını 18 Mayıs 2019 tarihinde Dünya Müzeler Gününde açacaklarını, ikinci bölümünü ise 2020’ye yetiştirme kararı aldıklarını söyledi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri