ÇAVUŞLU SEL FELAKETİ...

ÇAVUŞLU SEL FELAKETİ...

ÇAVUŞLU SEL FELAKETİ...
cavuşlu
G.Tarihi: 08.12.2019 09:02
3024 Okunma
0


28-11-2019 perşembe dün gece etkili olan şiddetli yağış su baskınlarına ve taşkınlara neden olan Görele’nin Çavuşlu Beldesi’nde sabah saatlerinde belde merkezinden suların çekilmesi ile temizleme çalışmaları başlatıldı.

Dün gece etkili olan şiddetli yağış su baskınlarına ve taşkınlara neden olan Görele’nin Çavuşlu Beldesi’nde bölgeye giden Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, incelemelerde bulunarak Çavuşlu Belediye Başkanı Fatih Duzcu ve yetkililerden bilgi aldı.

Sabaha karşı başlayan yağmur ile metrekareye 58 kilogram yağmur suyu düştüğünü belirten Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları” 8 işyeri ve 8 apartman olmak üzere toplamda 16 noktaya su baskını gerçekleştiğini, hasar tespit çalışmalarına başladık ve devam ediyoruz. Çok şükür can kaybımız yok. Ben tüm beldemize geçmiş olsun diyorum, en kısa zamanda da bu yaralarımızı saracağız inşallah” dedi.








Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri