Çavuşlu’ya Düğün Sarayı ve Konferans Merkezi!...

Çavuşlu’ya Düğün Sarayı ve Konferans Merkezi!...

Çavuşlu’ya Düğün Sarayı ve Konferans Merkezi!...
cavuşlu
G.Tarihi: 03.11.2020 03:55
5896 Okunma
1
Çavuşlu’ya Düğün Sarayı ve Konferans Merkezi!...
  Görele’nin Çavuşlu Beldesi’ne 850 m² alana, 600 kişi oturma kapasitesine sahip Düğün Sarayı ve Konferans Merkezi yapılıyor.

Çavuşlu Belediyesi’nin öz kaynakları kullanılmadan Yap-İşlet-Devret modeli ile ihaleye çıkarılarak Çavuşlu esnaflarından Ali Rıza Mimir’in üstlendiği Düğün Sarayı ve Konferans Merkezi yedi ay içerisinde inşaat ve yapım çalışmalarının bitirilip faaliyete geçeceği ve Düğün Sarayının toplam kapalı alanı 850 m² olup, 600 kişi oturma kapasitesine sahip olacağı bildirildi. Ayrıca Çavuşlu Beldesi’ndeki sahil kısmında bulunan dolgu alanına yapılacak olan Düğün Sarayı ve Konferans Merkezi’nin çok amaçlı olacağı, için de oyun grupları, kamelyalar ve oturma grupları, 70 araçlık açık otoparkında olacağı belirtildi. 
 Çavuşlu Belediye Başkanı Fatih Duzcu proje ile ilgili yaptığı açıklamada; Çavuşlu Beldemiz ve Bölge insanı için uzun yıllardır eksiklik olarak görülen ve geçici alanlarda düğün ve benzeri organizasyonlarımız artık modern ve çağdaş bir yapı, bir bütün görsellik içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Yapımı kısa süre içerisinde bitirilmesi düşünülen Düğün Sarayı ve Konferans Merkezimiz 2021 yılı ilk çeyreğinde açılışını gerçekleştireceğiz. Çavuşlu Belediye Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın sosyal kültürel ve ekonomik açıdan her daim yanında olmaya çalışıyoruz. Yap-İşlet-Devret modeli ile belediyemiz öz kaynaklarına dokunmadan belediyemize ve beldemize kalıcı ve adından söz ettiren bir merkez inşa ediyoruz. Şimdiden temelini bugün attığımız bu merkezimiz beldemize, belediyemize ve Çavuşlulu vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri