AŞK, MESAFE TANIMIYOR!

AŞK, MESAFE TANIMIYOR!

AŞK, MESAFE TANIMIYOR!
Tirebolu
1450 Okunma
0
AŞK, MESAFE TANIMIYOR!

Vietnamlı güzel berber Yachi, kilometrelerce uzaklarda gönlünü kaptırdığı Tirebolulu meslektaşı  Ali Can Abanoz ile yakında düğün yapıp evlenecek…

Vietnam nere, Tirebolu nere? Aralarında hava yolu ile 8 bin 500 kilometreden fazla yol var. Ama ne var ki, aşk mesafe ve uyruk tanımıyor! İşte size aynı mesleği icra eden 2 çılgın berberin aşk hikayesi..!

Bir süre önce internet üzerinden tanışan ve aralarında sıcak diyaloglar kuran Vietnamlı kuaför  Yachi Fon (38) ile Tirebolulu berber Ali Can Abanoz (39), birbirlerine aşık oldular. İki olgun aşık, birbirlerine olan sevgilerini her geçen gün daha da ilerleterek, biraraya geldiler ve Türkiye’de nişan yaptılar. İki meslektaşın dillere destan olan aşkı, erkek tarafı olan Türkiye’de ve dolayısıyla Tirebolu’da gündem yaratırken; her iki taraf da evlilik hazırlığı yapmaya başladı.

Tirebolulu çapkın berber Abanoz, aslen Vietnamlı olan ve Tayvan’da yaşayan meslektaşı Yachi Fon ile tanışmaktan ve biraraya gelmekten çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Aşkın gözü kör olsun. Biz, birbirimizi o kadar çok sevdik ki, bu yüzden hayatımızı birleştirmeye karar verdik. Geçtiğimiz günlerde aile arasında nişan yaptık, şimdi sıra düğüne geldi. Vizesi dolduğu için Tayvan’a giden Yachi ile Türkiye’ye döndükten sonra evleneceğiz ve aynı mesleği icra eden iki aşık birlikte iş hayatına Türkiye’de devam edeceğiz” dedi ve aşkın mesafe tanımadığını sözlerine ekledi.Mahmut BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri