İLÇE MÜFTÜLERİ TİREBOLU'DA..

İlçe Müftüleri, Tirebolu’da Toplandı!

İLÇE MÜFTÜLERİ TİREBOLU'DA..
Tirebolu
G.Tarihi: 06.12.2022 09:36
636 Okunma
0
İlçe Müftüleri, Tirebolu’da Toplandı!

Giresun’da görev yapan İlçe Müftülerinin mutat toplantılarından Kasım ayı toplantısına Tirebolu İlçe Müftülüğü ev sahipliği yaptı…

Giresun’a bağlı ilçelerde görev yapan Müftülerin, Kasım ayına ait toplantısı Tirebolu’da yapıldı. 23 Kasım Çarşamba günü ilçenin Gölağzı mevkiindeki Mavi-Yeşil Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya, İl Müftüsü Ramazan Topcan’da katıldı.Her ay ayrı bir ilçede İl Müftüsü Topcan nezaretinde yapılan İlçe Müftüleri Toplantısı’nın Tirebolu ayağında; idari konular ve Din Hizmetleri alanında yapılacak çalışmalar ele alınırken; müftüler arasında fikir alış-verişinde de bulunuldu. Toplantıya ev sahipliği yapan Tirebolu İlçe Müftüsü İdris Başkıran, tüm katılımcılara teşekkür ederken; önümüzdeki günlerde görevli olarak yurt dışına gidecek olan Dereli İlçe Müftüsü Mahmut Mahmutoğlu’na, İl Müftüsü Topcan tarafından plaket verildi. Tirebolu’daki İlçe Müftüleri Toplantısı, yemek ve çay faslının ardından sona erdi.    

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri