BAŞHEKİM SALMAN,İSTANBUL'A TAYİN OLDU

TİREBOLU DEVLET HASTANESİ,Başhekim Salman, İstanbul’a tayin oldu...

BAŞHEKİM SALMAN,İSTANBUL'A TAYİN OLDU
Tirebolu
G.Tarihi: 25.06.2017 22:18
3778 Okunma
0
Tirebolu Devlet Hastanesi’nde bir süreden beri Başhekimlik görevinde bulunan Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Yılmaz Salman, İstanbul’da Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’nde çalışacak...
Tirebolu Devlet Hastanesi’nde önemli bir kayıp yaşandı. Kurumda bir süreden beri Başhekimlik  görevini de yürüten Opr. Dr. Mehmet Yılmaz Salman, İstanbul’a tayin oldu.
Tirebolu Devlet Hastanesi’nde 2010 yılında göreve başlayan Üroloji Uzmanı Salman, Giresun’da Hastaneler Birliği’nin kurulmasından sonra kurumda Opr. Dr. Kenan Yavuz’un yerine Başhekimlik görevine getirildi. Kurumda saygın bir yeri olan ve vazifeşinas bir yapıya sahip olan Salman’ın, İstanbul’a tayin olması, ilçede ve sağlık camiasında üzüntüyle karşılanırken; Dr. Salman için hastane personelleri Veda Yemeği verdi. Söz konusu yemekte bir hayli duygusal anlar yaşanırken; Dr. Salman, hastane personelleriyle bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.
Öte yandan, Dr. Salman’dan boşalan Başhekimlik görevine, yine kurum personellerinden Opr. Dr. İç Hastalıkları Uzmanı Tayfun Ayeser vekalet ediyor. Bu arada, Tirebolu Devlet Hastanesine , önümüzdeki ay içinde Başhekim tayin edileceği öğrenilmiş olup, bu ismin kim olacağı henüz bilinmiyor.
75 yatak kapasiteli Tirebolu Devlet Hastanesi’nde şu anda 8’i uzman ve 7’si pratisyen olmak üzere 15 doktor görev yapıyor. Kurumda Kadın Doğum, Çocuk Hastalıkları, Üroloji ve Radyolog gibi uzman hekimlere ihtiyaç duyuluyor. Bu ihtiyaçların acilen giderilmesi isteniyor ve bekleniyor.
Mahmut BORA-TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri