BAŞKAN KARAPIÇAK PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

​Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

BAŞKAN KARAPIÇAK PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Tirebolu
G.Tarihi: 23.11.2016 01:10
2134 Okunma
0
Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. 

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak; beraberinde Belediye Meclis Üyesi Mazlum Tomak ve Zabıta Ekipleri ile birlikte pazar esnafını ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyerek, alışveriş yapan halkla da sohbet ettiler. Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Karapıçak, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, yaptığı açıkalamada; “Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Karapıçak, sorunları çözmek için el birliği ile çalıştıklarını ifade etti. Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak’a pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini de dile getirdiler. Esnaf, Başkan Karapıçak’ın kendilerini ziyaret etmesi ve Tirebolu’da yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Pazar tezgahlarını tek tek dolaşan Başkan Karapıçak, vatandaşlarla da bir araya gelerek, sohbet etti.



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri