BAŞKAN KARAPIÇAK'DAN ZİYARETLER

BAŞKAN KARAPIÇAK'DAN ZİYARETLER

BAŞKAN KARAPIÇAK'DAN  ZİYARETLER
Tirebolu
G.Tarihi: 18.10.2016 11:05
1687 Okunma
0
BAŞKAN KARAPIÇAK'DAN  ZİYARETLER
Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Ak Parti Tirebolu İlçe Başkan Yardımcısı Medya Tanıtım Başkanı Okan Elevli ile beraber Ankara’da Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’ye bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Başkan Karapıçak Tirebolu’nun en iyi ve hızlı hizmetlere kavuşabilmesi için Ankara’nın yollarını aşındırıyor.

Ankara’da öncelikle Ak Parti Giresun Millet Vekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk’ü ziyaret eden heyet, onların da eşlik etmesiyle Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin makamına çıktılar. Canikli ile Tirebolu’ya yeni atılacak adımlar ve mevcut devam eden projelerin gidişatı ile ilgili görüşmeler yapıldı.

Geçen hafta Giresun Üniversitesinden Fahri Doktora ünvanı alan Canikli yaptığı açıklamada; “Başkanımızın sunduğu projeler gerçekten Tirebolu’ya hayat katacak projeler, Tirebolu Benim en gözde ilçem, Tirebolu’nun her daim hizmetindeyim, Başkanın yaptığı tüm projeleri kendi projem gibi tam destekliyorum.” dedi
Yeni projelerin hayata geçirilmesi için finans desteğinin temini için İller Bankası Genel Müdür Vekili Yusuf Büyük ile görüşen heyet projeleri için destek istedi.

Görüşme sonrasında projelere destek sözü veren Büyük;” bundan sonra Tirebolu projelerinin yakın takipçisi olacağım.” dedi.

Yapılan görüşmeler sonucunda istedikleri cevabı alan Başkan ve ekibi Tirebolu’ya Memnun bir şekilde döndüler.


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri