BOĞULAN 2 GENCİN CESEDİ BULUNDU

BOĞULAN 2 GENCİN CESEDİ BULUNDU

BOĞULAN 2 GENCİN CESEDİ BULUNDU
Tirebolu
G.Tarihi: 07.08.2017 11:21
5136 Okunma
0

Espiye’den Tirebolu’ya gezmek için gelen ve aşırı sıcaktan bunaldıkları için ilçenin Yılgın Köyü altında denize giren iki arkadaş, dalgaların da etkisiyle akıntıya kapılarak gözden kaybolmuşlardı. 28 Temmuz Cuma günü ikindi saatlerinde gerçekleşen olayda boğulan ve gözden kaybolan 2 genç için yoğun bir arama-tarama faaliyeti başlatılmıştı.
Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı helikopterin hava destekli arama-tarama faaliyetlerine diğer ekipler de denizden katılmış, ancak ilk günde bir sonuç alınamamıştı. İkinci günde Tirebolulu balıkçılardan Erman Elevli, İlyas Şahin ve Engin Elevli, kayıkla açık sularda destek verdikleri arama çalışmaları sonunda 29 Temmuz Cumartesi gecesi gençlerden birinin cesedini bularak ilgili birimlere haber verdiler. Tirebolu açıklarında balıkçıların ağına takılan cesedin boğulan gençlerden Onur Öztürk’e ait olduğu teşhis edilirken; talihsiz gencin naaşı ekipler tarafından Tirebolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İki gündür perişan olan ve evlatlarının acısıyla yanıp-tutuşan ailelerden Öztürk Ailesi, hastane morgundaki cesedi otopsi işlemlerinin ardından hastaneden alarak Yağlıdere’ye götürdü. 18 yaşındaki Onur Öztürk’ün, Yağlıdere Üçtepe Beldesi Muhtarı Ali Öztürk’ün oğlu olduğu öğrenildi.
Öte yandan, aynı olayda kaybolan diğer genç Ümit Kılıç’ın bulunması için tüm ekipler arama-tarama çalışmalarını aralıksız sürdürürlerken; 30 Temmuz Pazar sabahı erken saatlerde bu gencin de cesedinin yine balıkçılar tarafından Tirebolu açıklarında bulunduğu öğrenildi. Talihsiz gencin Tirebolu Devlet Hastanesi morguna kaldırılan naaşı, otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından alınarak Espiye’ye götürüldü. Ümit Kılıç’ın, Espiye ilçesi Şahinyuva Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu bildirildi.
Tirebolu’da ve özellikle Espiye ile Yağlıdere’de büyük üzüntüye neden olan boğulma olayı ile ilgili tahkikata devam edilirken; denizde kaybolan gençlerin, hayatlarının baharında yaşamlarını kaybetmeleri, Öztürk ve Kılıç ailelerini yasa boğdu. Gençlerin cenazeleri 30 Temmuz Pazar günü Espiye ve Yağlıdere’de toprağa verilecek. Allah ailelerine sabırlar versin, mekanları cennet olsun..!
Mahmut BORA-TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri