ELEKTRİK ÇARPMASI :1 ÖLÜ 1 YARALI

ELEKTRİK ÇARPMASI :1 ÖLÜ 1 YARALI

ELEKTRİK ÇARPMASI :1 ÖLÜ 1 YARALI
Tirebolu
G.Tarihi: 17.08.2017 23:35
6347 Okunma
0
Giresun-Tirebolu’da 9 Ağustos Çarşamba günü meydana gelen iki ayrı cereyan çarpması olayında bir kişi öldü, bir kişi de ağır şekilde yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Tirebolu’da 9 Ağustos’ta ölümle sonuçlanan elektrik çarpma olayı İstiklal Mahallesinde meydana geldi. Rahmetli babası gibi kendisi de elektrikçi olan ve Tirebolu’da Mavi Dolmuş Durağında dolmuşçuluk yapan Turgut Emanetoğlu, bir arkadaşının kapısındaki  direğe elektrik bağlamak isterken cereyana kapıldı. Evli ve 2 çocuk babası genç şoför Emanetoğlu, olayda yaşamını yitirirken; ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

Tirebolu’da aynı gün meydana gelen diğer üzücü olay ilçenin Demirci Mahallesindeki bir plastik atölyesinde oldu. Atölyede arkadaşlarıyla birlikte mikserle yük boşaltma işlemi yapan Cihan Pirdal isimli genç, mikserdeki vincin elektrik tellerine dokunması sonucu cereyana kapıldı. Hemen acilen hastaneye kaldırılan ve yaşama döndürülmeye çalışılan Pirdal’ın, son olarak Trabzon’da yoğun bakıma alındığı öğrenildi.
Öte yandan, genç yaşta bir kaza sonucu ölümüyle Tirebolu’yu ve yakınlarını derin üzüntüye boğan Turgut Emanetoğlu için 10 Ağustos Perşembe günü Kovanpınar Köyünde hazin bir cenaze töreni düzenlendi. Emanetoğlu Ailesinin en küçüğü olan; Turan, Akif ve Sakarya İlkokulu Öğretmeni Adil Emanetoğlu’nun biricik kardeşleri Turgut Emanetoğlu’nun cenazesine mahşeri bir kalabalık katıldı. Evli ve 2 çocuk babası olan ve meslektaşları tarafından çok sevilen talihsiz şoför Turgut Emanetoğlu, Öğle Namazını müteakip Kovanpınar Köyü Merkez Camiinde kılınan Cenaze Namazından sonra gözyaşları arasında toprağa verildi. Emanetoğlu’nun elim bir kaza sonucu genç yaşta ölümü, ilçede ve arkadaşları arsında büyük üzüntü yarattı.
Merhıma Allah’tan gani gani rahmet, acılı ailesine ve meslektaşlarına da başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun..!
Haber:Mahmut BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri