FUTBOL DÜŞKÜNÜ GİRESUN'LU GENÇ KALP KRİZİ GEÇİRİNCE VEFAT ETTİ

FUTBOL DÜŞKÜNÜ GİRESUN'LU GENÇ KALP KRİZİ GEÇİRİNCE VEFAT ETTİ

FUTBOL DÜŞKÜNÜ GİRESUN'LU GENÇ KALP KRİZİ GEÇİRİNCE VEFAT ETTİ
Tirebolu
G.Tarihi: 20.04.2017 23:56
3285 Okunma
1
GİRESUN-Tirebolu’nun İstiklal Mahallesinde yaşayan futbol tutkunu genç, 13 Nisan akşamı evinde geçirdiği ani kalp krizi sonucu yaşamını kaybetti  ve ailesiyle sevenlerini yasa boğdu.
Yaklaşık 10 gün önce halı sahada futbol oynarken ayağını kıran ve ayağı alçıya alınan talihsiz futbolcu Cemal Dübüş (25), İstiklal Mahallesindeki evinde tedavi görüyordu. İstiklal Mahallesi sakinlerinden Hasan Dübüş’ün tek oğlu olan ve 2’de kız kardeşi bulunan 25 yaşındaki bekar genç Cemal Dübüş, evinde istirahat ederken kullandığı ilaçların da etkisiyle 13 Nisan Perşembe akşamı aniden rahatsızlandı.
Akşam saatlerinde yakınları tarafından Tirebolu Devlet Hastanesine kaldırılan talihsiz gencin, Kalp krizi sonucu geçirdiği beyin kanamasından öldüğü anlaşıldı. Genç sporcunun naaşı, otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından gece yarısı hastaneden alınarak evine götürüldü. 
Ani ölümüyle ailesini ve sevenlerini derin üzüntüye boğan 25 yaşındaki Cemal Dübüş, geçen yıl Tirebolu’da düzenlenen turnuvada  Kozbaşıspor Takımında forma giymiş ve attığı gollerle dikkat çekmişti. Bu yılki turnuvaya da hazırlanan ve 10 gün kadar önce takımının yaptığı hazırlık maçında ayağı kırılan talihsiz oyuncunun, futbol sevdası yüzünden hayatını kaybetmesi, Kozbaşıspor Takımında ve spor camiasında da derin üzüntüye yol açtı.
Hayatının baharında ebediyete göç eden talihsiz futbolcu Cemal Dübüş’ün cenazesi, 14 Nisan Cuma günü (bugün) İstiklal Mahallesi Camiinde Cuma Namazının ardından kılınan namazdan sonra gözyaşları arasında Aile Kabristanlığında toprağa verildi. Tirebolu Ekspres Ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun..!  
Mahmut BORA -TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri