GENÇ KIZ, BAYRAMLAŞMAK İÇİN AİLESİNE ULAŞAMADI!

GENÇ KIZ, BAYRAMLAŞMAK İÇİN AİLESİNE ULAŞAMADI!

GENÇ KIZ, BAYRAMLAŞMAK İÇİN AİLESİNE ULAŞAMADI!
Tirebolu
G.Tarihi: 26.06.2018 07:42
4011 Okunma
0
Giresun Tirebolu İlçesi Işıklı Köyünden Karaaslan Ailesinin güzel kızı Bahar, nişanlısıyla Tirebolu’ya gelmek üzere yola çıktığı İstanbul’da geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybettiler..!

Tirebolulu Karaaslan Ailesi, Ramazan Bayramını evlat acısıyla karşıladı. İstanbul’da oturan ve nişanlısıyla baba memleketi Tirebolu’ya gelmek üzere yola çıkan Bahar Karaaslan (28), İzmit yakınlarında geçirdikleri trafik kazası sonucu, ailelerine kavuşamadan hayatlarını kaybederek, bayramı yakınlarına zehir ettiler.

Edinilen bilgiye göre; Tirebolu’nun Işıklı Köyünden merhum Taner Karaaslan ile Hayriye Karaaslan’nın kızları olan Bahar Karaaslan (28), İstanbul Kartal’da oturuyordu. Üniversite öğrencisi olan genç kız, Ramazan Bayramı öncesinde nişanlısıyla ailesini ziyaret etmek için arife günü İstanbul’dan yola çıktı. Nişanlısı Alican Iğdırlı’nın kulandığı 54 KY 885 plakalı hafif ticari araçla sabah saatlerinde İstanbul’dan Tirebolu’ya hareket eden nişanlı gençler, İzmit Dilovası ilçesi yakınlarındaki Osmangazi Köprüsü girişinde yolun kenarında park halinde bulunan tankere çarptılar. Feci kazada tankerin altına giren ve ön kısmından büyük hasar gören araçtan ölmüş cesetleri çıkarılan talihsiz nişanlılar, 112 Acil Servis görevlileri tarafından en yakın hastane morguna kaldırılırken; acı haber ailelerine duyuruldu.

Aslen Tirebolulu olan ve cenazesi Ramazan Bayramı’nın birinci günü memleketine getirilen Bahar Karaaslan, 15 Haziran Cuma günü Işıklı Köyünde düzenlenen hazin bir törenle gözyaşları arasında toprağa verilirken; nişanlısı olduğu bildirilen Alican Iğdırlı’da aynı gün memleketi Sakarya’da son yolculuğuna uğurlandı. Karaaslan ve Iğdırlı Ailelerini yasa boğan olayla ilgili soruşturma sürdürülürken; genç yaşta hayatlarını kaybeden Tirebolulu ve Sakaryalı nişanlıların bu beklenmedik ölümü, okul arkadaşları arasında da büyük üzüntü yarattı.Mahmut BORA - TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri