GİRESUN'DA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI!

GİRESUN'DA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI!

GİRESUN'DA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI!
Tirebolu
G.Tarihi: 10.01.2017 03:00
5088 Okunma
0
Karadeniz sahil yolu Tirebolu ilçesi Doğancı Köyü altında gece yarısı meydana gelen kazada 24 yaşındaki Beytullah Sezer hayatını kaybetti, arkadaşı Hakan Çakır’da ağır şekilde yaralandı..!
Tirebolu’da yeni yılın ilk kazası Cumartesiyi Pazar’a bağlayan gece saat 2.30 sıralarında meydana geldi ve kazada 24 yaşındaki bir genç ölürken, yanındaki arkadaşı da ağır şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, yılbaşı kutlaması için arkadaşlarından aldıkları emanet araçla Giresun’a giden Hakan Çakır (26) ile Beytullah Sezer (24), geç saatlerde ilçeye döndükleri sırada Doğancı Köyü altında bulunan üst geçidin ayaklarına çarptılar. Gece yarısı saat 2.30 sıralarında olduğu bildirilen kazada 28 TR 824 plakalı aracı kullanan Hakan Çakır ağır şekilde yaralanırken, yanında bulunan arkadaşı Beytullah Sezer hayatını kaybetti.

Tirebolu’da yeni yılın ilk kazasıyla ilgili soruşturma devam ederken, kazada ağır yaralanan  Hakan Çakır’ın kaldırıldığı Giresun Devlet Hastanesinde komadan çıktığı öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Beytullah Sezer’in askerden yeni geldiği ve arkadaşıyla yılbaşı eğlencesi için Giresun’a gittiği ifade edildi;
cenazesi 1 Ocak Pazar günü (bugün) İkindi Namazından sonra Kurucakale Mezarlığında toprağa verildi. Bu kaza Sezer ve Karaca Ailelerini yasa boğdu.
Öte yandan, yılbaşı gecesi ilçedeki bir restaurantta arkadaşları ile birlikte yemek yedikten sonra misafir olan arkadaşlarını Giresun’a bırakmak için yola çıkan Hakan Çakır ve Beytullah Sezer’in, kaza öncesinde sosyal medyada yaptıkları canlı yayın, bu ikilinin son anıları oldu. Hakan Çakır’ın yayında yaptığı espirili konuşmalarla tüm arkadaşlarının yeni yılını kutlaması, kazasız ve belasız bir yıl dilemesi, acı bir anı olarak hafızalara kazındı.        
Haber:Mahmut BORA-TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri