HARŞIT ÇAYI AĞZINDA BALIKLAR ÖLÜ BULUNDU

Harşıt Çayı ağzında balıklar ölü bulundu!

HARŞIT ÇAYI AĞZINDA BALIKLAR ÖLÜ BULUNDU
Tirebolu
G.Tarihi: 12.01.2017 09:54
2581 Okunma
0
Tirebolu’nun Körliman Mahallesinden denize dökülen Harşıt Çayı’nın denizle buluştuğu noktada Levrek ve Sardalya gibi balıkların ölü olarak bulunması şaşkınlık yarattı...
Gümüşhane Dağlarından doğup Tirebolu’da denize dökülen Harşıt Çayı’nda, bazı balıkların ölü olarak bulunması şaşkınlık yaratırken; olayın neden kaynaklandığı merak konusu oldu.
4 Ocak Çarşamba günü Harşıt Çayı’ında balık avlamaya giden amatör balıkçılar, çayın denizle buluştuğu noktada ölmüş vaziyette Levrek ve Sardalya balıkları görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. Ölü balıkları telefon kameralarıyla görüntüleyen amatör balıkçılar, bu balıkların neden öldüğünü çok merak ettiklerini belirterek, çay suyunda zehirli madde olmasından şüphelendiklerini dile getirdiler ve konunun araştırılmasını istediler.
Öte yandan, Harşıt Çayı’nın denize döküldüğü bölümlerde Levrek ve Kefal gibi balıkların bolca olduğu ve çok sayıda amatör avcının buraya gelerek avlama yaptıkları belirtildi.    

Mahmut BORA-TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri