HEM’den, Destekleme Kursları...

Tirebolu HEM’den, Destekleme Kursları...

HEM’den, Destekleme Kursları...
Tirebolu
G.Tarihi: 23.09.2017 09:57
2079 Okunma
0

Tirebolu HEM’den, Destekleme Kursları...


İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, üniversite adayları için ücretsiz Destekleme ve Yetiştirme Kursları düzenleyeceğini duyurdu, başvurular 18-24 Eylül arasında yapılacak...

Her zaman, her yerde ve herkes  için eğitim temeline dayanan sistemle faaliyet gösteren Tirebolu Halk Eğitim Merkezi,  her yıl olduğu gibi, bu yıl da üniversite adayları için ücretsiz kurslar düzenleyecek.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre; Destekleme ve Yetiştirme Kursları adı altında düzenlenecek olan bu kurslara, lise mezunu olan öğrenciler katılabilecek olup, söz konusu kurslar için öğrencilerden ücret alınmayacak. Üniversiteye Hazırlık Kurslarıadıyla açılacak kurslarla ilgili başvuruların 18-24 Eylül tarihleri arasında kabul edileceğini bildiren Halk Eğitim yetkilileri, kursların tüm dersleri kapsayacağını ve müracaatların bizzat müdürlüğe yapılacağını aktardılar.

Tirebolu’da 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları adı altında açılacakkurslar için Yeniköy Mahallesi’ndeki Halk Eğitim Merkezinden veya (0454) 411 42 55 nolu telefondan daha detaylı bilgi alınabileceği bildirildi. Üniversite adaylarına önemle duyurulur. MAHMUT BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri