KÖRLİMAN MAHALLESİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ KURULDU

KÖRLİMAN MAHALLESİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ KURULDU

KÖRLİMAN MAHALLESİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ KURULDU
Tirebolu
2772 Okunma
0
Tirebolu’nun en büyük mahallelerinden biri olan Körliman Mahallesi’nde bir araya gelen gençler, “Yardımlaşma Derneği” adı altında yeni bir cemiyet  kurdular…

Tirebolu’nun Körliman Mahallesi’nde yeni bir dernek kuruldu. “Körliman Mahallesi Yardımlaşma Derneği” adı altında kurulan dernek yönetimi tamamen gençlerden oluşuyor. “Eller çok olunca, yük hafifleşir” sloganıyla yola çıkılan dernekte, mahallenin gelişip güzelleşmesi yolunda çalışmalar yapılacağı bildirildi.

Mahallede kardeşliği, ağabeyliği, dostluğu ve dayanışmayı sağlamak ve mahalle kültürünü yeniden yaşatmak amacıyla tesis edilen dernek, kuruluş aşamasını tamamlayarak, Mayıs ayından itibaren resmiyete girdi. Uzun süredir kuruluş hazırlıkları yapılan Körliman Mahallesi Yardımlaşma Derneği’nin Kurucu Yönetim Kurulunda şu isimler yer aldı: Ahmet Berk Kadıoğlu, Mehmet Eren Keçeci, Kemal Duman, Hayrullah İmamoğlu, Emrah Demiral, Recep Uğurlu, Şafak Durmuş, Osman Ural ve Kadem Koca. Dernek kurucularını tebrik ediyor, bu cemiyetin Körliman Mahallesi’ne ve ilçemize hayırlı-uğurlu olmasını diliyoruz.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri