MARAŞLI HIRSIZ GİRESUN'DA YAKALANDI

MARAŞLI HIRSIZ GİRESUN'DA YAKALANDI

MARAŞLI HIRSIZ GİRESUN'DA YAKALANDI
Tirebolu
G.Tarihi: 20.07.2017 06:40
2242 Okunma
0
Giresun Tirebolu İlçe Jandarma Asayiş ve Trafik Timleri’nin sıkı takibi sonucu Özlü Köyünde yakayı ele veren Kahramanmaraşlı 19 yaşındaki hırsızın, çeteyle ilgisinin olup-olmadığı araştırılıyor...
Tirebolu İlçe Jandarma Asayiş ve Trafik Timleri, başarılı bir operasyonla birçok yerde aranan ve sabıkalı olduğu öğrenilen 19 yaşındaki hırsızı kıskıvrak yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, Giresun merkez ve Tirebolu’da çeşitli yerlerdeki hırsızlık olaylarına adı karışan Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı M. E. (19), İlçe Jandarma Komutanlığı Ekiplerinin yaptığı sıkı takip sonucu iş başında ele geçirildi.
19 yaşındaki M. E.’nin, Tirebolu’ya bağlı Özlü Köyünde hırsızlık yapmaya giderken yakalandığı ve çeteyle ilgili bağlantısının olup-olmadığı araştırılıyor. Tirebolu Jandarma Ekiplerinin balarıyla gerçekleştirdiği operasyon sonucu yakalanan ve sabıkalı olduğu bildirilen M. E., jandarma tarafından düzenlenen evrakla adalete teslim edildi. İlçedeki hırsızlık olayı ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ifade edilirken; Tirebolu Jandarması tarafından kıskıvrak ele geçirilen M. E.’nin hırsızlık şebekesiyle ilgili bağlantısının araştırıldığı kaydedildi.Mahmut BORA -TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri