ÖĞRENCİLER CAMİDE DERS İŞLEDİLER...

ÖĞRENCİLER CAMİDE DERS İŞLEDİLER...

ÖĞRENCİLER CAMİDE DERS İŞLEDİLER...
Tirebolu
G.Tarihi: 01.01.2018 01:52
2994 Okunma
0
Tirebolu Kazım Karabekir Ortaokulu 5’nci sınıf öğrencileri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersine ait “Camiyi Tanıyorum” isimli konuyu camide bizzat uygulamalı olarak işlediler.
Söz konusu derse ait “İbadetlerimiz” adlı ünitede yer alan “Camiyi Tanıyorum” adlı konuyu, yerinde işlemek amacıyla okul müdürü Nail Vuruşan, öğretmenler Ayşe Betül Çakar ve Muhammet Bektaş nezaretinde Yeniköy Mahallesi Camiine giden Kazım Karabekir Ortaokulu 5’nci sınıf öğrencileri, camide görevli İmam-Hatip Ercan Gök eşliğinde bir ders saatini burada geçirdiler.
Öğrenciler burada dersi işlerlerken; hem caminin bölümlerini tanıdılar ve hem de camiler hakkında merak ettikleri tüm sorulara cevap buldular. Ders bitiminde Yeniköy Camii İmam-Hatibi Gök ile cami içinde hatıra fotoğrafları da çektiren öğrenciler mutlu bir şekilde okullarına dönerken; Kazım Karabekir Ortaokulu Müdürü Vuruşan, okul ve öğrenciler adına cami hocası Gök’e teşekkür etti. MAHMUT BORA - TİREBOLU


 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri