ORTA OKUL ÖĞRENCİLERİNİN HALEP DUYARLILIĞI

Giresun-Tirebolu İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri,

ORTA OKUL ÖĞRENCİLERİNİN HALEP DUYARLILIĞI
Tirebolu
G.Tarihi: 11.01.2017 03:58
1996 Okunma
0
Giresun-Tirebolu İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri, okul müdür yardımcısı Nurullah Telli’nin nezaretinde düzenledikleri Yardım Kampanyasında topladıkları bir Tır dolusu gıda ve giyecek malzemelerini Halep’e gönderdiler...
Tirebolu İmam-Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrenciler, Suriye’deki iç savaşta mağdur olan Halepli kardeşlerimiz için öğretmenler ve velilerin de katkılarıyla okul çapında anlamlı bir kampanya düzenleyerek, ilçedeki vatandaşlardan ve esnaflardan gıda ve giyecek yardımı topladılar.
Savaş mağdurları için büyük duyarlılık gösteren İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri, okul müdür yardımcısı Telli’nin nezaretinde topladıkları bir Tır dolusu yardım malzemelerini Halep’e gönderdiler. İlçedeki hayırsever vatandaşlardan ve esnaflardan kısa zaman içerisinde önemli miktarda gıda, yiyecek ve giyecek malzemeleri toplayan duyarlı öğrencilerin bu jesti, Milli Eğitim camiasında ve kamuoyunda takdirle karşılanırken; öğrenciler topladıkları yardım maddelerini okul kapısına gelen İmam-Hatip Yardım Tır’ına bizzat kendi elleriyle yüklediler.
Mahmut BORA-TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri