ŞEHİDİMİZİ EBEDİ ALEME UĞURLADIK

ŞEHİT POLİS MEMURU MURAT MİMİROĞLU,GİRESUN,TİREBOLU

ŞEHİDİMİZİ EBEDİ ALEME UĞURLADIK
Tirebolu
G.Tarihi: 06.10.2016 07:56
2233 Okunma
0
Kilis'te atılan roket mermisinin imhası sırasında şehit olan polis memuru Murat Mimiroğlu son yolculuğuna uğurlandı.
Suriye’den Kilis'e atılan roket mermisinin imhası sırasında şehit olan polis memuru Murat Mimiroğlu memleketi Tirebolu’da ebediyete uğurlandı. Babası emekli polis memuru olan 38 yaşındaki şehit Murat Mimiroğlu, evli ve 2 yaşında bir kız çocuk babasıydı.
Şehit polis memuru Murat Mimiroğlu, Tirebolu’da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Liman sahasında ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, AK Parti Milletvekili Cemal Öztük ve Vali Hasan Karahan’ın yanısıra binlerce vatandaş katıldı. Cenaze namazını İl Müftüsü Muhittin Oral kıldırdı. 
Namazın ardından şehit Mimiroğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu dualar ve tekbirler eşliğinde toprağa verilmek üzere Demirci Mahallesindeki aile mezarlığına götürüldü. Mimiroğlu burada vatan toprağına emanet edildi. 
Kilis’te Bomba İmha Uzmanı olarak görev yapan evli ve 2 yaşında bir kız çocuğu babası Polis Memuru Murat Mimiroğlu, 2 Ekim Pazar günü saat 15:35 sıralarında Suriye tarafından atılan patlayıcılardan birinin Kilis ilimizde Şeyh Muhammed Bedevi Türbesi arkasında bulunan Efe Mehmet Çiftliği yanında boş araziye düşmesi üzerine, Kilis il Emniyet Müdürlüğüne bağlı bomba imha ekibi ve Jandarma personelinin olay yerinde saat 18:50 sıralarında kontrollü patlatma yapıldığı sırada meydana gelen patlama sonucu yaralanmış, Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.




Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri