SERBEST BIRAKILANLAR YENİDEN TUTUKLANDI

SERBEST BIRAKILANLAR YENİDEN TUTUKLANDI

SERBEST BIRAKILANLAR YENİDEN TUTUKLANDI
Tirebolu
G.Tarihi: 22.07.2017 08:41
2577 Okunma
0
GİRESUN-Tirebolu’da FETÖ soruşturması kapsamında 5 gün önce şartlı olarak tahliye edilen 7 kişi yeniden tutuklanarak cezaevine konuldu..!
Tirebolu’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında dava açılan 7 zanlı önce salıverildi, sonra tekrar tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre; Giresun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bir süre önce Tirebolu İşadamları Derneği’ne (TİŞAD) yönelik yapılan operasyonda 22 kişi gözaltına alınmış, ardından ise tutuklanmıştı. Tutuklu bulunan sanıkların 14 Temmuz Cuma günü yapılan duruşmasında 7 kişi Giresun Ağır Ceza Mahkemesi tarafından serbest bırakılmıştı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan itiraz sonrasında ise serbest bırakılan 7 kişi tekrar mahkemeye çıkartılarak tutuklandı.
Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY Terör Örgütü’ne yönelik yapılan soruşturma kapsamında ise halen 403 tutuklu bulunduğu ve bu tutuklulardan 396’sı için dava açıldığı kaydedildi.
2. AĞIR CEZA MAHKEMESİ’NDEN 7 SANIK HAKKINDA AÇIKLAMA
Giresun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında dava açılan, önce salıverilen ve sonra tekrar tutuklanan 7 sanık hakkında Giresun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Silahlı Terör Örgütü” yöneticiliği ve üyeliğinden dava açılan 7 sanık için yapılan itiraz üzerine yeniden tutuklandığı ifade edildi. Duruşma sonrasında önce salıverilen 7 sanığın tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.Mahmut BORA -TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri